Zelfstandig werken: voor wie?

  Bekijk de oefenboekjes
  Voor leerkachten - Verdiepingspagina Zelfstandig werken - PO

  Jouw leerlingen verdienen een extra Z-

  Ben je leerkracht of intern begeleider op een basisschool? Heb jij leerlingen in de klas die je graag wat extra oefenwerk zou willen geven of juist wat meer uitdaging wilt bieden? Ondersteun jouw Z-helden en kies voor het extra Zelfstandig Werken oefenmateriaal. 

  Voor ouders - Verdiepingspagina Zelfstandig werken - PO

  Maak van jouw kind een Z-held!

  Ben je vader of moeder van een basisschoolkind? En wil je graag dat jouw kind wat extra oefent of juist wat meer uitgedaagd wordt in taal, spelling en/of rekenen? Maak dan gebruik van de Zelfstandig Werken (Z-)oefenboekjes en maak van jouw kind een echte Z-held!

  Voor leerlingen - Verdiepingspagina Zelfstandig werken - PO

  Word een echte Z-held!

  Wil jij graag extra oefenen, meer uitdaging of juist bij spijkeren in taal, spelling en/of rekenen? Ga dan aan de slag met de oefenboekjes van ThiemeMeulenhoff en word een echte Z-held!

  Voor (huiswerk)begeleiders - Verdiepingspagina Zelfstandig werken - PO

  Ondersteun jouw Z-helden!

  Ben je (huiswerk)begeleider van een basisschoolkind? En wil je graag dat “jouw” kind wat extra oefent of juist wat meer uitgedaagd wordt in taal, spelling en/of rekenen? Maak dan gebruik van de Zelfstandig Werken (Z-)oefenboekjes en maak van jouw leerling een echte Z-held!

  Methodepagina - zelfstandig werken - PO

  Oefenboekjes inkijken of meer lezen?

  Wil je meer weten over de zelfstandig werken oefenboekjes? Op de methodepagina blader je door het lesmateriaal heen, lees je meer over de boekjes en ontdek je hoe je met de boekjes werkt in de klas. Klik hier om naar de methodepagina te gaan.

  Oefenboekjes bestellen

  Wil je oefenboekjes bestellen? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag! Klik op de button of bel met onze klantenservice op tel. 033 - 448 3800.

  Oefenboekjes bestellen
  Ons team helpt je graag verder

  Ons team helpt je graag verder

  Methodespecialisten basisonderwijs

  033 - 44 83 800
  Stuur een email