Pit(ness)

Training

HEADING_1

Haal meer uit je taal- en spellingonderwijs

Het eerste schooljaar werken met Pit zit er bijna op. Dat verdient een compliment, want het invoeren van een nieuwe lesmethode is hard werken! Ook het Pit-ontwikkelteam heeft hard gewerkt het afgelopen schooljaar. We hebben de methode verbeterd en verrijkt met extra oefenstof, projecten, een online escaperoom en lesmateriaal voor burgerschap.

Wil jij goed voorbereid aan het nieuwe schooljaar beginnen en kennismaken met alle nieuwe mogelijkheden van Pit? Doe dan mee aan een van de gratis online trainingen.

Klik op een van de data hieronder om je aan te melden voor de gratis online trainingen.

Waarom meedoen?

Je krijgt inzicht in alle verbeteringen en nieuwe mogelijkheden en hoe je ermee werkt. Je maakt kennis met nieuwe aanvullende materialen en leert hoe je ze integreert in je lessen. In één uur tijd ben je klaar voor het nieuwe schooljaar en kun je meteen aan de slag.

Je volgt de training gewoon vanachter je computer of tablet, waar en wanneer het jou uitkomt.

Je krijgt een cadeau na afloop van de training!* Na deelname aan de training mag je kiezen uit: - Projectboeken en -schriften voor twee groepen naar keuze; - Groeischriften taal of spelling voor twee groepen naar keuze; - Jaarlicentie oefenen en toetsen voor twee leerjaren naar keuze; - Een set (5 schriften) Pluswerk taal en Spitswerk taal voor alle jaargroepen; - 50% korting op een verdiepende training op maat bij jou op school.

Voorwaarden - Iedere school die heeft deelgenomen aan een of meer van de online trainingen, ontvangt na afloop van de training een e-mail met een formulier. Op dit formulier geef je aan voor welk cadeau je kiest. - Voor deze actie geldt een maximum van één cadeau per school. - Dit cadeau geeft geen recht op restitutie van eerder bestelde materialen. Kies dus voor materialen of diensten die je nog niet eerder hebt aangeschaft. - Wil je voor de overige jaargroepen extra materialen bestellen, dan doe je dit via je schoolleverancier. - De cadeaus in de vorm van materialen worden in de maand september verzonden. Kies je voor een licentie, dan zetten we deze in september voor je klaar. En kies je voor een training, dan nemen we in september contact met je op om een datum te plannen. *- Scholen die hebben aangegeven dat ze referentieschool willen worden, mogen natuurlijk wel meedoen aan de training, maar hebben een ander aanbod gekregen. Zij kunnen daarom geen gebruik maken van deze actie.  

Meld je aan!

Klik op datum en het tijdstip van jouw keuze om je aan te melden.

Dinsdag 29 augustus 15.30 uur Woensdag 30 augustus 10.00 uur Woensdag 6 september 14.30 uur

Ons team helpt je graag verder

Ons team helpt je graag verder

Methodespecialisten basisonderwijs

033 - 44 83 800
Stuur een email