Home
Basisonderwijs
Taal
Pit

Uitprobeermaand Pit: Meld je aan

Probeert onze taal- en spellingmethode

Uitprobeermaand Pit

HEADING_1

Proeven van Pit? Doe mee aan de uitprobeermaand!

Vanaf nu kun je meedoen aan de uitprobeermaand van Pit. Je kunt dan samen met je leerlingen kennismaken met Pit Taal en/of Pit Spelling. Geheel vrijblijvend, zonder kosten en we ondersteunen je met onder andere instructievideo's. Een mooie kans om te ervaren of onze methode past bij de leerstijlen en behoeften van jouw leerlingen.

Wat kun je verwachten?

  • Een heel blok gratis uitproberen: je krijgt toegang tot alle benodigde materialen. Deze kun je downloaden en uitprinten om te proberen. Ook krijg je toegang tot de leerkracht- en leerlingsoftware.

  • Flexibiliteit: je kunt op elk gewenst moment vanaf maart starten, op een tijdstip dat het beste past bij het rooster van jouw school. Je kiest zelf hoeveel lessen je uitprobeert.

  • Volledige ondersteuning: er zijn instructievideo's, contactmomenten en vragenuurtjes om je zo goed mogelijk te helpen.

Hoe werkt uitproberen?

Je meldt je aan via onderstaand formulier en krijgt een bevestiging in je mail. Vanaf nu kun je starten met uitproberen! Je ontvangt een mail met toegang tot alle materialen. Deze kun je downloaden en printen. Ook krijg je toegang tot alle instructievideo's en de proeflicentie zodat je kunt werken met de leerling- en leerkrachtsoftware. Wil je liever later uitproberen? Of niet een heel blok proberen, maar een deel daarvan? Die keuze is aan jou!

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de uitprobeermaand.

Meer over de methode Pit

Taalvaardige leerlingen, dat is waar het om gaat! Daarom kies je voor Pit, de taal- en spellingmethode voor groep 4 t/m 8. Met deze ijzersterke, beproefde aanpak zorg je voor een stevig taal- en spellingfundament bij iedere leerling.  

Typisch Pit: 

  • Focus op duurzame functionele taalvaardigheid: toepassing binnen en buiten school. 

  • Stapsgewijs op weg naar basisniveau én streefniveau, vanuit een stevig fundament. 

  • Eigenaarschap over het leerproces: leerlingen hebben continu inzicht in hun doelen. 

Wil jij weten of Pit bij jou en je leerlingen past? Doe dan mee aan de uitprobeermaand!

Meld je aan voor de uitprobeermaand