Actie: maak een afspraak en ontvang een gratis cadeautje

Groeien met Pit

HEADING_1

Alles wat je aandacht geeft, groeit!

Taal is de basis van alles. Kinderen moeten taalvaardig zijn om de wereld te begrijpen en zichzelf te kunnen redden; op school, maar ook daarbuiten. Met Pit, de nieuwe methode voor taal & spelling in groep 4 t/m 8, leg je een stevig fundament. Je leert leerlingen taalproblemen aan te pakken en op te lossen. Nu en later.

Hoe werkt de actie? Maak een afspraak met een van onze methodespecialisten via onderstaande knop of telefoonnummer: 033 - 44 83 800 en ontvang gratis een kistje Blossombs. Met deze biologische bloemenzaadmix kleur je je schooltuin of -plein en help je de vlinders en de bijen!

Contact

Proeven van Pit? Probeer de methode nu gratis uit 

Wil jij jouw taal- en spellingonderwijs meer pit geven? Doe dan mee aan de Pit uitprobeerweken met jouw klas en ervaar zelf de kracht van Pit!  

Meld je aan voor de uitprobeerweken

Bestel nu een (gratis) zichtzending

Ben je nieuwsgierig naar de methode? Bestel dan de zichtzending van Pit! Met voorbeelden van de leerwerkschriften, Pluswerk, Spitswerk en een blokhandleiding. De zichtzending is gratis en je mag de pakketten 3 maanden in bruikleen houden. Bekijk de leerkrachtsoftware en de verwerkingssoftware met de gratis proeflicentie!

Gratis zichtzending
Ons team helpt je graag verder

Ons team helpt je graag verder

Methodespecialisten basisonderwijs

033 - 44 83 800
Stuur een email