Home
Basisonderwijs
Rekenen
Klaar voor de start

De opbouw van de einddoelen boekjes

De opbouw van de einddoelen boekjes

  Bekijk de boekjes
  Opbouw - Verdiepingspagina Klaar voor de start - PO

  De opbouw van de boekjes

  De opbouw van elk boekje is gestructureerd, en werkt langzaam toe naar het einddoelen van de betreffende groep. Omdat de SLO-doelen aangepast zijn, ervaren veel scholen een hoger niveau binnen de methode, dit boekje kan helpen om de leerling nog even dat extra te geven. Daarnaast kan het worden ingezet om te checken of de leerling daadwerkelijk de juiste kennis heeft opgedaan. 

  Klaar voor de start is ideaal voor scholen die net zijn overgestapt naar een nieuwe rekenmethode, maar ook voor scholen die de belangrijkste leerdoelen willen herhalen voor een nog stevigere basis.

  Eigenaarschap - Verdiepingspagina Klaar voor de start - PO

  Eigenaarschap voor ieder kind

  Met klaar voor de start maak je leerlingen eigenaar van hun eigen leerproces. In de boekjes staan de 10 doelen waarin gewerkt wordt helder beschreven. Kinderen kunnen zelf aanvinken of ze het nog niet helemaal snappen, op de goede weg zijn of het lesdoel hebben afgerond.

  Bekijk de einddoelen werkschriften van Klaar voor de start

  Er zijn klaar voor de start boekjes van groep 2 tot en met groep 8. Je bestelt de boekjes in setjes van 5 schriften. Per set van 5 schriften kosten de boekjes 22,50. Voor groep 7 en 8 zijn er boekjes op niveau 1F en 1S. Deze hebben andere einddoelen.

  Bekijk hier de einddoelenboekjes
  Ons team helpt je graag verder

  Ons team helpt je graag verder

  Methodespecialisten basisonderwijs

  033 - 44 83 800
  Stuur een email