Home
Basisonderwijs
Engels
Take it easy

Hoe spreek je de hele les Engels?

Hoe spreek je de hele les Engels?

Videotips

HEADING_1

Tips om de hele les Engels te spreken

Hoe spreek je de hele les Engels? In deze video’s geeft Kathleen Moore, leerkracht en auteur van de methode Take it easy, tips en concrete voorbeelden hoe je de hele les Engels spreekt tegen jouw leerlingen. Maar ook hoe je meer interactie in de klas krijgt tijdens de Engelse les op de basisschool. Bekijk hieronder de 8 videotips!

Gratis Take it easy zichtzending

Wil jij onze lesmethode Engels beoordelen en de lesmaterialen voor groep 1 t/m 8 bekijken? Vraag dan een gratis Take it easy zichtzending aan! Hierin zit een selectie van lesmaterialen voor alle groepen, een proeflicentie voor de digitale leeromgeving én gratis proeflessen. Dit pakket wordt binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd.

Gratis zichtzending

Take it easy voor het basisonderwijs

Take it easy is de meest gebruikte lesmethode Engels voor het basisonderwijs. Leerlingen van groep 1 tot en met 8 dompelen zich onder in de Engelse taal tijdens de lessen met Take it easy. Praten, luisteren en lezen staan centraal. Jij én de native speaking co-teachers helpen je leerlingen hierbij. Take it easy is helemaal up-to-date met nieuwe digibordsoftware, video’s en werkschriften. Vanaf groep 5 kunnen je leerlingen aan de slag met de verwerkingssoftware. Zo maakt de methode het nóg makkelijker voor je!

Bekijk Take it easy

Ons team helpt je graag verder

Heb je vragen, wil je een methodepresentatie voor jouw school of wil je een (bel)afspraak inplannen? Onze methodespecialisten helpen je graag!

Vind jouw methodespecialist