Lock Digitale leeromgeving winkelwagen

Ook handig

Examenbundel

Oefenen met echte examens. Na de oriëntatietoets weten jouw leerlingen welke stof ze wel en niet beheersen. Door de uitleg bij de antwoorden leren en oefenen ze tegelijk. Met woordenlijsten, overzichten van de examenstof, tips en jaarlijks nieuwe opgaven.

Samengevat

De perfecte samenvatting met voorbeelden uit de laatste examens. Alle informatie staat in overzichtelijke rijtjes, met feiten en voorbeelden. Zo ontdekken jouw leerlingen de samenhang tussen examenonderwerpen. Beschikbaar voor bijna alle vakken op vmbo-, havo- en vwo-niveau.

Nieuws en meer

Liefde voor taal

Lees verder

Wij houden van taal. En we weten dat je een taal leert door het te doen. Zonder gĂȘne. Met onze taalmethodes beleven leerlingen de sensaties van nieuwe dingen leren en zichzelf overtreffen. We laten jouw leerlingen zich zelfverzekerd voelen, zodat ze ook echt aan de slag gaan.

Lees meer
Liefde voor Taal | ThiemeMeulenhoff

Leren met flashcards

Lees verder

Hoe help je je leerlingen om goed en gestructureerd aan de slag te gaan bij het vergroten van hun woordenschat? Hoe schep je orde in een wirwar aan woordjes, grammatica-uitgangen en zinnen? Leren met behulp van flashcards kan hierbij helpen!

Lees meer
Flashcards | Thiememeulenhoff

Contact en ondersteuning