Lock Digitale leeromgeving

Word ook een Z-held!

Een Z-held ben je wanneer je met één van onze Z-oefenboekjes zelfstandig aan de slag gaat. Om extra te oefenen, om bij te spijkeren of voor meer uitdaging. Op school of thuis. Dus: word ook een Z-held!

Download de antwoorden

Wat leuk dat je met één van onze Z-oefenboekjes aan de slag bent gegaan! We hopen dat het een beetje is gelukt. Nieuwsgierig hoe je het hebt gedaan? De antwoorden staan op een eigen antwoordenwebsite. Ga hier dus snel naartoe! Je kunt de antwoorden online bekijken (pdf), maar ook heel gemakkelijk printen.


Heb je de opgaven in dit Z-oefenboekje gemaakt op advies van je juf of meester? Overleg even met je juf of meester wanneer je de antwoorden gaat bekijken.

Ook een Z-held worden?

Wil je extra oefenen met de basisvaardigheden taal, spelling, rekenen etc. Of heb je meer uitdaging nodig? Ga dan met één van onze Z-oefenboekjes aan de slag. Of je dit nou uit jezelf doet of op verzoek van je ouders of leerkracht, dat maakt ons helemaal niets uit. Je bent gewoon een Z-held! We hebben meer dan 400 verschillende Z-oefenboekjes, dus er zit altijd wel iets van jouw keuze bij. Nieuwsgierig geworden? Selecteer op de volgende pagina bij ‘Aanbod’ het Z-oefenboekje van jouw keuze en vraag jouw ouders dit te bestellen. Alvast veel succes met het maken van de oefeningen!