delen
Werken bij ThiemeMeulenhoff

Werken bij ThiemeMeulenhoff

Om talenten te kunnen laten bloeien, vernieuwen we het leren. Samen met scholen en docenten. We willen leerlingen laten leren op een manier die bij ze past en die leren leuker maakt. Zo verhogen we leerrendement en halen we samen meer uit ieder talent. Ook willen we de talenten laten bloeien van onze collega's. Werken bij ThiemeMeulenhoff is veel meer dan alleen maar doen wat er van je wordt gevraagd. Wij vinden het belangrijk dat je écht iets toevoegt aan ons bedrijf, maar ook aan jezelf.

Vacatures

ThiemeMeulenhoff is continu in ontwikkeling. De markt waarin wij actief zijn verandert snel en wij veranderen snel. Sterker nog, elke dag werken wij met z'n allen om voorop te blijven lopen in ons vakgebied. Daarom hebben wij steeds nieuwe mensen nodig die met frisse ideeën en bijzondere kwaliteiten ons team komen versterken. Ben jij iemand met de gedrevenheid en motivatie om alles uit jezelf en uit ons bedrijf te halen? Kijk dan of één van onze vacatures bij jou past en solliciteer direct!

Bekijk de vacatures

Sollicitatieproces

We verwachten van alle collega's slagvaardigheid en daadkracht in hun werk. Daarin willen we zelf natuurlijk niet achterblijven! Daarom zorgen we ervoor dat je altijd zo spoedig mogelijk na ontvangst van jouw sollicitatie een eerste reactie van ons ontvangt. De verdere sollicitatieprocedure verschilt per vacature, maar we geven jou graag een globaal beeld van ons sollicitatieproces.

Arbeidsvoorwaarden

Het beste uit álle collega's halen, betekent voor ons ook: álle collega's het beste bieden. Er zijn daarom goede arbeidsvoorwaarden bij ThiemeMeulenhoff. Dit vinden wij als betrouwbare en betrokken werkgever vanzelfsprekend. Bij het maken van concrete afspraken over jouw arbeidsvoorwaarden houden we zoveel mogelijk rekening met jouw specifieke wensen, ervaring, kennis en persoonlijke omstandigheden.