Lock Digitale leeromgeving winkelwagen

Word jij auteur of inhoudsdeskundige?

Ben jij enthousiast over het maken van nieuw lesmateriaal? Vind je het leuk mee te werken aan het onderwijs van morgen?
Wij zoeken altijd auteurs voor het schrijven van nieuwe materialen, maar ook inhoudsdeskundigen voor het delen van kennis of meelezen met reeds geschreven stukken. 

 • Aardrijkskunde auteur / eindredacteur gezocht!
  De Geo vertelt het verhaal van aardrijkskunde. Een verhaal over de wereld als enorme kans en uitdaging. De lesmethode helpt jongeren de wereld te ontdekken en neemt ze mee hun toekomst in. Schrijf jij mee aan dit verhaal?
  Voor De Geo havo/vwo bovenbouw zijn we op zoek naar ervaren vo-docenten Aardrijkskunde.

  Heb jij:
  ✔️ ideeën over hoe je de actualiteit van het vak nog meer in de les kunt verwerken?
  ✔️ ervaring met digitale werkvormen en affiniteit met online lesmateriaal?
  ✔️ minimaal xx jaar ervaring in het lesgeven aan de bovenbouw havo en/of vwo?
  ...en zie je het als een uitdaging om de meest gebruikte aardrijkskundemethode van Nederland nóg beter te maken?

  Dan zijn we op zoek naar jou!

  Stuur ons voor 15 december 2020 een bericht met een korte motivatie. We nemen dan snel contact met je op.

  >>Reageer direct

 • Auteurs Zorg en Welzijn
  Voor het (door)ontwikkelen van onderwijsmateriaal voor de opleidingen mbo Zorg (serie Traject) zijn we op zoek naar enthousiaste auteurs. Ben je zorgprofessional, werkzaam in het mbo of heb je affiniteit met het mbo en vind je het leuk om toekomstgericht onderwijsmateriaal te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! We starten met het herzien van onderwijsmateriaal rondom het Zorg- en Verpleegplan maar ook wanneer je een andere expertise hebt binnen de Zorg nodigen we je van harte uit te reageren. Nieuwsgierig geworden? 
  >> Reageer snel 

 • Auteurs voor lesmethode techniek - mbo
  Voor de ontwikkeling van een volledig nieuwe methode voor techniek - TouchTech - op het mbo zoeken we auteurs die werkzaam zijn als docent. We zoeken onder meer auteurs die kennis hebben van machinebouw, metalen, onderhoud, milieu en veiligheid. Ervaring met ontwikkeling van leermiddelen zoals theorie, opdrachten en toetsen is een pre maar geen vereiste. Doe je mee?
  >> Reageer snel

 • Auteurs voor lesmethode natuurkunde - bovenbouw havo, vwo
  Voor de herziening van de methodes Newton en Systematische Natuurkunde (SysNat) zoeken we auteurs die werkzaam zijn als docent natuurkunde in de bovenbouw havo en/of vwo. En die ervaring hebben met het maken van leermiddelen zoals lessen, toetsen en digitale opdrachten. Heb je al ideeën over hoe we de huidige editie verder kunnen verbeteren? 
  >> Reageer snel

Jouw talent als auteur

Heb je affiniteit met het onderwijs, ervaring met schrijf- of redactiewerk? Vind je het leuk om op een actieve manier mee te werken aan nieuw lesmateriaal? Ben je één dag per week beschikbaar en bereid regelmatig auteursvergaderingen bij te wonen? Dan komen we graag met jou in contact.

Als auteur:
 • werk je samen in een team met ervaren professionals en een sterke vakredactie;
 • krijg je begeleiding bij de ontwikkeling en professionalisering van de schrijfvaardigheid;
 • krijg je ondersteuning bij het maken van de opdrachten;
 • deel je uiteraard mee in de opbrengst van het materiaal;
 • en breid je je netwerk uit.

Jouw talent als inhoudsdeskundige

Heb je niet de tijd en/of ervaring om als auteur voor ons aan de slag te gaan? Maar weet je wel heel veel over je vakgebied? Ook als inhoudsdeskundige ben je heel waardevol voor ons. Jij vertelt alle ins en outs die de student moet leren en een professionele tekstschrijver schrijft het op. Belangrijk is dat je momenteel in desbetreffende branche werkt.

Ook als inhoudsdeskundige bieden we je de kans om met een enthousiast team te werken, jezelf verder te ontplooien en je netwerk uit te breiden. Uiteraard deel je in de opbrengsten van het lesmateriaal.

Interesse?

Vind jij het leuk auteur, redacteur of inhoudsdeskundige voor ons lesmateriaal te worden? Kijk dan op deze site voor een specifiek fonds of methode waar jij een bijdrage aan zou kunnen leveren of maak je algemene interesse kenbaar.

Na het tonen van je interesse nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. We gaan dan met elkaar in gesprek en je ontvangt een proefopdracht. Gaan we de samenwerking aan, dan zorgen wij voor een goede begeleiding en indien nodig trainingen. Op reguliere basis hebben we contact en wanneer nodig, met de overige leden van het auteursteam.

Meld je aan