Lock Digitale leeromgeving

Word jij onze auteur of inhoudsdeskundige?

Ben jij enthousiast over het maken van nieuw lesmateriaal? Vind je het leuk mee te werken aan het onderwijs van morgen? Dan hebben wij misschien iets voor je.

Wij zoeken altijd mensen. Dat kan zijn voor het schrijven van nieuwe materialen, maar ook zoeken we regelmatig mensen met kennis van het vak, die hun deskundigheid willen delen of meelezen met de reeds geschreven stukken.

Engels bovenbouw havo/vwo

Ben je een ervaren docent Engels in de tweede fase en heb je affiniteit of ervaring met het ontwikkelen van lesmateriaal? Dan zijn we op zoek naar jou! 
ThiemeMeulenhoff is bezig met de ontwikkeling van een methode Engels voor de tweede fase. We willen ons auteursteam graag versterken met een enthousiaste, ervaren docent, die als auteur wil meewerken aan de vernieuwing van het vak Engels voor de bovenbouw havo/vwo. Als je je aanmeldt, kunnen we in een vrijblijvend gesprek bespreken of het concept, de werkwijze en de verwachte tijdsinvestering bij je passen. We horen graag van je!
Reageer dan snel

Nederlands vmbo-bk

Voor de herziening van de methode Op niveau onderbouw zoeken we docenten Nederlands vmbo-bk.

Wij zijn op zoek naar auteurs die:

 • recente onderwijservaring hebben met vmbo-bk;
 • didactische kennis hebben en dit weten te vertalen naar activerende opdrachten;
 • creatief kunnen schrijven binnen een vaststaand kader en concept;
 • goed feedback kunnen verwerken, maar ook kunnen geven aan collega-auteurs;
 • nauwkeurig en volgens een afgesproken planning kunnen werken;
 • met geduld aan een goed resultaat kunnen werken.

Spreekt het bovenstaande jou aan en ben je minimaal 8 uur per week beschikbaar om te schrijven?
Reageer dan snel

Techniek mbo

Voor de ontwikkeling van een volledig nieuwe methode techniek voor het mbo zoeken we auteurs die werkzaam zijn als docent. Ervaring met ontwikkeling van leermiddelen zoals theorie, opdrachten en toetsen is een pré maar geen vereiste. Doe je mee?
Reageer dan snel

Natuurkunde havo/vwo bovenbouw

Voor de herziening van de methodes Newton en Systematische Natuurkunde (SysNat) zoeken we auteurs die werkzaam zijn als docent natuurkunde havo en/of vwo bovenbouw. En die ervaring hebben met het maken van leermiddelen zoals lessen, toetsen en digitale opdrachten. Heb je al ideeën over hoe we de huidige editie verder kunnen verbeteren?
Reageer dan snel

Auteur

 

Heb je affiniteit met het onderwijs, ervaring met schrijf- of redactiewerk? Vind je het leuk om op een actieve manier mee te werken aan nieuw lesmateriaal? Ben je één dag per week beschikbaar en bereid regelmatig auteursvergaderingen bij te wonen? Dan komen we graag met jou in contact.

Als auteur:

 • werk je samen in een team met ervaren professionals en een sterke vakredactie;
 • krijg je begeleiding bij de ontwikkeling en professionalisering van de schrijfvaardigheid;
 • krijg je ondersteuning bij het maken van de opdrachten;
 • deel je uiteraard mee in de opbrengst van het materiaal;
 • en breid je je netwerk uit.
 ThiemeMeulenhoff

Inhoudsdeskundige

Heb je niet de tijd en/of ervaring om als auteur voor ons aan de slag te gaan? Maar weet je wel heel veel over je vakgebied? Ook als inhoudsdeskundige ben je heel waardevol voor ons. Jij vertelt alle ins en outs die de student moet leren en een professionele tekstschrijver schrijft het op. Belangrijk is dat je momenteel in desbetreffende branche werkt.

Ook als inhoudsdeskundige bieden we je de kans om met een enthousiast team te werken, jezelf verder te ontplooien en je netwerk uit te breiden. Uiteraard deel je in de opbrengsten van het lesmateriaal.

Interesse?

Vind jij het leuk auteur, redacteur of inhoudsdeskundige voor ons lesmateriaal te worden? Kijk dan op deze site voor een specifiek fonds of methode waar jij een bijdrage aan zou kunnen leveren of maak je algemene interesse kenbaar.

Na het tonen van je interesse nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. We gaan dan met elkaar in gesprek en je ontvangt een proefopdracht. Gaan we de samenwerking aan, dan zorgen wij voor een goede begeleiding en indien nodig trainingen. Op reguliere basis hebben we contact en wanneer nodig, met de overige leden van het auteursteam.

Meld je aan