Word jij auteur of inhoudsdeskundige?

HEADING_1

Ben jij enthousiast over het maken van nieuw lesmateriaal? Vind je het leuk mee te werken aan het onderwijs van morgen? Wij zoeken altijd auteurs voor het schrijven van nieuwe materialen, maar ook inhoudsdeskundigen voor het delen van kennis of meelezen met reeds geschreven stukken.

Jouw talent als auteur

Heb je affiniteit met het onderwijs, ervaring met schrijf- of redactiewerk en aantoonbare kennis van het vakgebied waarover je schrijft? Wil je meewerken aan nieuw lesmateriaal? Kun je schrijven binnen een vastgesteld kader (zoals leerdoelen of kwalificatiedossier)? Ben je ook bereid regelmatig auteursvergaderingen bij te wonen? Dan komen we graag met jou in contact!

Als auteur werk je samen in een team met ervaren professionals en een sterke vakredactie. Je krijgt begeleiding en ondersteuning bij het maken van de opdrachten. Daarnaast deel je uiteraard mee in de opbrengst van het materiaal.

Jouw talent als inhoudsdeskundige

Heb je niet de tijd en/of ervaring om als auteur voor ons aan de slag te gaan? Maar weet je wel heel veel over je vakgebied? Ook als inhoudsdeskundige ben je heel waardevol voor ons. Jij vertelt alle ins en outs die de student moet leren en een professionele tekstschrijver schrijft het op. Belangrijk is dat je momenteel in desbetreffende branche werkt.

Ook als inhoudsdeskundige bieden we je de kans om met een enthousiast team te werken, jezelf verder te ontplooien en je netwerk uit te breiden. Uiteraard deel je in de opbrengsten van het lesmateriaal.

Openstaande vacatures

Vacatures voortgezet onderwijs

Vacatures mbo

Open sollicitatie

Staat er geen passende vacature tussen, maar heb je wel interesse om mee te schrijven aan onze lesmethodes? Stuur een open sollicitatie via dit formulier.