Hulp bij inloggen     winkelwagen

Starttraining mbo

Goed van start!

Gaan jullie aan de slag met een mbo methode van ThiemeMeulenhoff? Dan verzorgen wij graag een starttraining, zodat jullie straks alles uit het lesmateriaal en de digitale leeromgeving halen en je de methode optimaal kunt inzetten. Je kunt kiezen uit een training op locatie (dan nemen we natuurlijk de dan geldende corona richtlijnen in acht) of online via Microsoft Teams.


Eén gratis starttraining

Per locatie bieden we per domein één training kosteloos aan. Het tarief voor een starttraining op locatie is €495,00 (incl. btw) en voor een online starttraining €199,00 (incl. btw). Hebben jullie meerdere trainingen nodig? Informeer dan naar de mogelijkheden en kosten bij jouw accountmanager.

Training op locatie

Voor een training op locatie moeten we natuurlijk rekening houden met een aantal maatregelen, waarbij de richtlijnen van het RIVM het uitgangspunt vormen.

  • Een afstand van 1,5 meter moet zowel voor de deelnemers als voor de trainer gewaarborgd kunnen worden.
  • Er moet voldoende ruimte zijn voor de trainer om achter de docenten langs te lopen en om hen op afstand te kunnen helpen.
  • Indien nodig past de school de opstelling in het lokaal aan.
  • De school bepaalt het maximaal aantal deelnemers en geeft deze uiterlijk drie werkdagen voor aanvang van de training door aan de trainer.

Training online

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de training online (op afstand) te doen. We gebruiken hiervoor Microsoft Teams. Het aantal deelnemers maakt dan niet uit. In specifieke situaties kan de trainer adviseren om een kleinere groep aan te houden. Aangezien er online minder ruimte is voor interactie zal een online training ongeveer een uur duren.


Contact

Neem voor meer informatie over de trainingen voor het mbo en het plannen van een training contact op met een van onze accountmanagers. Ze helpen je graag!

Neem contact op