Home

Licentieduur

Licentieduur

HEADING_1

Licenties ThiemeMeulenhof

Aan elk digitaal product van ThiemeMeulenhoff ligt een licentie ten grondslag. Met deze licentie verkrijgt de gebruiker het gebruiksrecht. Elke licentie kent na activatie of specificatie door gebruiker een bepaalde looptijd. Deze looptijd geeft de maximale termijn aan waarbinnen de gebruiker toegang heeft tot het digitale product. Deze looptijd wordt bij elke licentie weergegeven. In gevallen waar we geen fysieke licentiecode (in de vorm van code of voucher) verstrekken, bijvoorbeeld gebruikers die via een specificatie de licentie activeert, gelden onderstaande looptijden.

Looptijd licenties

Voortgezet onderwijs

Licenties voor digitaal lesmateriaal zijn 1 schooljaar geldig en eindigen op 15 augustus van het betreffende jaar.

Mbo

  • Docentenproeflicentie: 3 maanden

  • Docentenlicentie: 395 dagen

  • Studentenlicentie: veelal 365 dagen of ook wel 6 of 18 maanden, of 2, 3, 4 of 5 jaren

  • Studentenlicentie tijdelijk: vaste einddatum

Gebruiksrecht mbo licenties

ThiemeMeulenhoff houdt zich het recht voor om de houdbaarheid van het gebruiksrecht van mbo licenties te beperken. Dit in verband met het uitfaseren van oude en uitbrengen van nieuwe versies van het digitale mbo product. De houdbaarheidsdatum van een mbo licentie is de laatste dag waarop de gebruiker de licentie kan activeren/specificeren. Waarna gebruiker voor de duur van de looptijd (zie hierboven) toegang krijgt tot het digitale product.

Beperkt leverbaar / uitverkocht

De uiterste houdbaarheidsdatum zal door ThiemeMeulenhoff een jaar van tevoren worden aangekondigd door het desbetreffende digitale product de status ‘BL’ of ook wel ‘Beperkt Leverbaar’ te geven. Indien van een digitaal product de uiterste houdbaarheidsdatum is verstreken zal dat product worden aangeduid met de status ‘U’ of ook wel ‘Uitverkocht’.

Onze klantenservice staat voor je klaar

Vragen over de geldigheid van licenties van ThiemeMeulenhoff of meer informatie nodig? Kijk bij de veelgestelde vragen over inloggen. Of neem contact op met onze klantenservice.