Hulp bij inloggen     winkelwagen

Licenties ThiemeMeulenhoff

Aan elk digitaal product van ThiemeMeulenhoff ligt een licentie ten grondslag. Met deze licentie verkrijgt de gebruiker het gebruiksrecht.
Elke licentie kent na activatie of specificatie door gebruiker een bepaalde looptijd. Deze looptijd geeft de maximale termijn aan waarbinnen de gebruiker toegang heeft tot het digitale product. Deze looptijd wordt bij elke licentie weergegeven.

In die gevallen waar geen fysieke licentiecode (in de vorm van code of voucher) wordt of kan worden verstrekt, bijvoorbeeld waar gebruikers via een specificatie de licentie activeert, dient uit te worden gegaan van de volgende looptijden:

Licenties voor het voortgezet onderwijs:

Licenties voor digitaal lesmateriaal zijn 1 schooljaar geldig en eindigen op 15 augustus van het betreffende jaar.

Licenties voor het mbo:

Mbo docentenproeflicentie: 3 maanden
Mbo docentenlicentie: 395 dagen
Mbo Studentenlicentie: veelal 365 dagen of ook wel 6 of 18 maanden, of 2, 3, 4 of 5 jaren
Mbo Studentenlicentie Tijdelijk: vaste einddatum

ThiemeMeulenhoff houdt zich het recht voor om de houdbaarheid van het gebruiksrecht van mbo licenties te beperken. Dit in verband met het uitfaseren van oude en uitbrengen van nieuwe versies van het digitale mbo product. De houdbaarheidsdatum van een mbo licentie is de laatste dag waarop de gebruiker de licentie kan activeren/specificeren. Waarna gebruiker voor de duur van de looptijd (zie hierboven) toegang krijgt tot het digitale product.
De uiterste houdbaarheidsdatum zal door ThiemeMeulenhoff een jaar van tevoren worden aangekondigd door het desbetreffende digitale product de status ‘BL’ of ook wel ‘Beperkt Leverbaar’ te geven.
Indien van een digitaal product de uiterste houdbaarheidsdatum is verstreken zal dat product worden aangeduid met de status ‘U’ of ook wel ‘Uitverkocht’.

Altijd hulp van de klantenservice van ThiemeMeulenhoff

Onze klantenservice staat voor je klaar

Het kan zijn dat je ondanks de informatie op deze website toch nog vragen hebt over de geldigheid van licenties van ThiemeMeulenhoff of dat je meer informatie nodig hebt. Aarzel dan niet en neem contact op met een van onze medewerkers van onze klantenservice.
Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen over inloggen bij ThiemeMeulenhoff.