delen
Muziek Meester 4e druk pabo muziek onderwijs

Muziek meester! 4e druk

Blader door het boek

De 4e editie van Muziek Meester! maakt studenten op een toegankelijke manier enthousiast voor muziekonderwijs voor alle leeftijden. In de thematische opzet duiken studenten vanuit hun eigen belevingswereld dieper in wetenschappelijke en maatschappelijke ontwikkelingen. De website biedt nieuwe stagelessen, audiofragmenten en videolessen uit de schoolpraktijk. Volledig geënt op de kennisbasis Muziek ‘Een goede basis’ (Meijerink, 2012).

EAN
9789006951813
Prijs
€ 58,70
Leverbaar
Leverbaar
Omvang
312 blz.
Medium
Paperback
Datum eerste druk
22-05-2015
Druk
4

Muziek Meester in het kort

Thematische opzet

De thematische indeling is gelijk aan de kennisbasis, in zowel het kennis- als het profieldeel. In ieder hoofdstuk wordt per paragraaf het muziekonderwijs vanuit een ander perspectief bekeken: van het perspectief van de student zelf naar de vakdidactiek. Alle hoofdstukken hebben een gelijke opbouw:

De auteurs van Muziek Meester vormen met z’n drieën de ‘Meesters in Muziek’

Naast Muziek Meester ontwikkelden zij onder andere Eigen-wijs, Kleuter-wijs en Moet je doen – muziek voor de basisschool (versie 2007). Meer informatie over het materiaal dat dit schrijftrio voor het muziekonderwijs op de basisschool en de lerarenopleiding basisonderwijs hebben ontwikkeld, vind je op www.meestersinmuziek.nl.

Voor gebruikers

De website bevat alle ondersteunende materialen waarnaar wordt verwezen in de 3de en 4de editie van het boek:

Toegang materiaal

Om toegang tot het lesmateriaal te krijgen, moet je eerst inloggen door rechts bovenin op ‘Digitale lesomgeving’ te klikken. Als HO-docent of -student kun je inloggen met jouw eigen SURF-federatie* account. Vervolgens kun je de activeringscode invullen die op de voucher staat die in het boek is gestoken of toegang kopen. De code is eenmalig te gebruiken en geeft je één jaar toegang.

Activeringsode
Als je geen activeringscode hebt of als deze al een keer is gebruikt, kun je – na aanmelding – direct online de toegang kopen. 

* Problemen met inloggen via SURFnet? Kies dan op de loginpagina voor 'Rechtstreeks bij ThiemeMeulenhoff', maak eenmalig een account aan en log in met de activeringscode op de voucher. 


Docent- en studentlicenties bestellen

Werk je met Muziek Meester en wil je gebruikmaken van het online materiaal van Muziek Meester? Bestel dan direct een licentie voor het digitale lesmateriaal.

Docentlicenties
Docentlicentie voor MuziekMeester bestel je eenvoudig via de klantenservice van ThiemeMeulenhoff.

Studentlicenties
Selecteer je studentlicentie naar keuze en reken eenvoudig af met iDeal.

Digitale lesomgeving

Welkom!

Welkom op de website van ThiemeMeulenhoff. Wil je inloggen op de digitale lesomgeving van Muziek Meester 3e en 4e druk? Dat kan via de ingang rechtsboven op de pagina.

Welkom!