Home
Basisonderwijs

Uitprobeerweken Pit & ATQ

Ervaar het zelf

Uitprobeerweken

HEADING_1

Wil jij de methodes van ThiemeMeulenhoff zelf uitproberen in de klas? Meld je dan aan voor onze Pit of Alles telt Q uitprobeerweken.

 Waarom meedoen?  

  • Een heel blok gratis uitproberen

  • Printen en kopiëren niet nodig: je ontvangt alle leerlingmaterialen op school 

  • Inclusief toegang tot leerkracht- en leerlingsoftware 

Zo doe je mee   De uitprobeerweek is voor groep 3 t/m 8 (Alles telt Q) of groep 4 t/m 8 (Pit), maar je kiest zelf met welke groepen je meedoet. In het aanmeldformulier geef je aan met welke groepen je meedoet en met hoeveel leerlingen per groep. Op 6 juni ontvang je dan alle schriften die je nodig hebt. Kopiëren of printen is dus niet nodig! Ook krijg je toegang tot de handleidingen, antwoordboeken, de digitale leerkrachtomgeving en de digitale leerwerkschriften.  

Meld je aan vóór 30 mei, je ontvangt alle leerlingmaterialen dan op dinsdag 6 juni op school. Op een ander moment starten? Geen probleem! Je bepaalt zelf wanneer je gaat uitproberen. Klik op onderstaande links om je aan te melden voor de uitprobeerweken van Pit of Alles telt Q.

Proeven van Pit? Probeer de methode nu gratis uit 

Wil jij jouw taal- en spellingonderwijs meer pit geven? Doe dan mee aan de Pit uitprobeerweken met jouw klas en ervaar zelf de kracht van Pit!  

Alles telt Q zelf ervaren? Probeer de methode nu gratis uit 

Wil jij het rekenplezier én de rekenresultaten verhogen in jouw klas? Probeer dan vrijblijvend een heel blok uit tijdens de uitprobeerweken.  

Meld je aan voor de uitprobeerweken

Ons team helpt je graag verder

Heb je vragen, wil je een methodepresentatie voor jouw school of wil je een (bel)afspraak inplannen? Onze methodespecialisten helpen je graag!

Vind jouw methodespecialist