Probeer Alles telt Q gratis uit

Proeflessen Alles telt Q

HEADING_1

Wat leuk dat je Alles telt Q gaat uitproberen!

Op deze pagina vind je de proeflessen van Alles telt Q voor groep 3 t/m 8.

Hier vind je de lessen van blok 4. Wil je liever een ander blok proberen? Neem dan even contact met ons op voor een oplossing op maat.

De materialen Voor elke jaargroep vind je hieronder de handleiding. Vanaf groep 4 kunnen leerlingen met Alles telt Q op drie niveaus werken: basis, plus of maat. Elke leerling krijgt een eigen werkschrift dat past bij zijn of haar niveau. Voor groep 3-leerlingen werken we op twee niveaus: basis en plus. Hoewel deze leerlingen geen werkschrift op maatniveau krijgen, kan je wel gebruik maken van maatwerkbladen in de cockpit.

Aanvullend materiaal Om de lessen nog leuker te maken, bieden we aanvullend materiaal zoals het Q-schrift. Dit schrift is geschikt voor alle leerlingen en bevat opdrachten met een puzzelend karakter die aansluiten bij de lesdoelen van de voorgaande week. De opdrachten zijn ongenummerd, zodat leerlingen zelf de volgorde kunnen bepalen en het schrift kunnen pakken als ze wat tijd over hebben.

Software voor leerkracht en leerling. Bij het uitproberen maak je gebruik van onze Cockpit: dit is de digitale leerkrachtomgeving waarin je je lessen voorbereidt, geeft en evalueert. Hierin kun je jouw lessen voorbereiden, geven en evalueren. Je krijgt een proeflicentie van 3 maanden om vrijblijvend de software uit te proberen. Ook krijg je toegang tot de leerlingsoftware van Alles telt Q, waarmee jouw leerlingen de lesstof digitaal kunnen verwerken. Na de instructie kunnen jouw leerlingen de oefeningen maken die ze anders op papier zouden maken.

Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactblok onderaan de pagina.

Ons team helpt je graag verder

Ons team helpt je graag verder

Methodespecialisten basisonderwijs

033 - 44 83 800
Stuur een email