Hulp bij inloggen     winkelwagen
Klinische pathologie 4e druk hoger ondewijs

Klinische Pathologie

Blader door het boek

Klinische pathologie (4e druk, januari 2018) maakt deel uit van een reeks ondersteunende uitgaven, die zijn ontwikkeld voor het gezondheidsonderwijs. Frequente aandoeningen worden eenvoudig en praktijkgericht uitgelegd. Het boek bevat de theoretische basis om op een verantwoorde manier zorg te verlenen aan klinische patiënten.

EAN
9789006614824
Prijs
€ 94,90
Leverbaar
Leverbaar
Omvang
452 blz.
Medium
Paperback
Datum eerste druk
22-12-2017
Druk
4

Bij zieken in de omgeving zijn mensen meestal betrokken en belangstellend. Ze willen weten: Wat is er mis? Waardoor komt het? Welke problemen zijn er te verwachten? Hoe wordt de diagnose gesteld? Wat is de behandeling? Wat is de prognose? Antwoorden op deze vragen krijg je in dit leerboek Klinische pathologie. De 4e druk is grondig herzien en biedt een compacte basis voor degene die zich wil voorbereiden op werken of stagelopen in een ziekenhuis.

De inhoud is verdeeld over twee thema’s: Basisbegrippen en Klinische ziektebeelden.

  • In Basisbegrippen worden de algemene achtergronden en processen uitgelegd.
  • In het deel Klinische ziektebeelden worden aandoeningen die frequent opname en verpleging noodzakelijk maken beschreven.

Elk hoofdstuk bevat leerdoelen en studieactiviteiten, die de student helpen bij het verwerken van de leerstof. Vraag hier de antwoorden op. Dit is alleen mogelijk als je docent bent.

Tip: Wil je gebruik maken van de toetsservice door docenten? Vul vrijblijvend het gewenste onderwerp en aantal vragen op dit formulier in.