Onafhankelijke

Vakbladen

HEADING_1

Vakbladen voor het basisonderwijs

ThiemeMeulenhoff geeft twee onafhankelijke vakbladen uit voor leerkrachten en professionals in het basisonderwijs. Lees hieronder meer over vakblad HJK en JSW.

HJK, de wereld van het jonge kind

Vakblad HJK draait om de wereld van Het Jonge Kind. Het is hét vakblad voor ontwikkeling, opvoeding en onderwijs van kinderen in de leeftijd van 3 t/m 8 jaar. Werk je als leerkracht in het basisonderwijs? Of ben je leid(st)er op een kinderopvang? Dan is HJK jouw vakblad! De (online) artikelen zijn praktisch, informatief, inspirerend en verrijkend. De thema's zijn relevant en eigentijds en de tips direct inzetbaar. Met HJK blijf je op de hoogte en bij de tijd!

Lees meer over HJK

Een HJK abonnement afsluiten?

Wil je een abonnement op vakblad HJK afsluiten? Neem dan een kijkje op de website van HJK. Je kunt kiezen voor een special, online of regulier jaarabonnement!

Bekijk de abonnementen

JSW, de basis voor het basisonderwijs

Vakblad JSW - Jeugd in School en Wereld - is dé basis voor het basisonderwijs. Met dit vakblad blijf je als leerkracht of professional (in opleiding) in het basis- of speciaal onderwijs op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen het vakgebied. JSW biedt een breed aanbod van artikelen, columns, blogs en interviews. Allemaal praktijkgericht, duidelijk en toegankelijk. Over actuele onderwerpen. Met vakblad JSW sta je sterk in je vak!

Lees meer over JSW

Een JSW abonnement afsluiten?

Wil je een abonnement op vakblad JSW afsluiten? Neem dan een kijkje op de website van JSW. Je kunt kiezen voor een special, online of regulier jaarabonnement!

Bekijk de abonnementen

Ons team helpt je graag verder

Heb je vragen, wil je een methodepresentatie voor jouw school of wil je een (bel)afspraak inplannen? Onze methodespecialisten helpen je graag!

Vind jouw methodespecialist