Hulp bij inloggen     winkelwagen

Samen leren vernieuwen

Om talenten te laten bloeien, vernieuwt ThiemeMeulenhoff het leren, samen met scholen en docenten. We willen leerlingen laten leren op een manier die bij ze past en die leren leuker maakt. Zo wordt leerrendement verhoogd en meer uit ieder talent gehaald. Met groeiende expertise, ervaring en leeroplossingen is ThiemeMeulenhoff een maatgevende partner voor scholen in Nederland en erbuiten. Dat doen we al een tijdje.

ThiemeMeulenhoff is een Nederlandse uitgeverij met een lange geschiedenis. In 225 jaar heeft ThiemeMeulenhoff zich ontwikkeld van educatieve uitgeverij tot ontwerper van onderwijsleerprocessen. We maken leermiddelen voor het primair, voortgezet en beroepsonderwijs. Onze methodes worden dagelijks door duizenden leerlingen gebruikt.

Bekijk de video van contentontwikkelaar Rick

Bekijk alle vacatures

Heb je vragen? Mail dan naar hr@thiememeulenhoff.nl

Ruimte voor jouw ontwikkeling

ThiemeMeulenhoff biedt jou de kans om echt een stempel te drukken op wat er op scholen gebeurt, of het nu gaat om primair, voortgezet of beroepsonderwijs. De ontwikkelingen in het onderwijs gaan snel en daar kun jij een tastbare bijdrage aan leveren. Zo werken we samen aan het beste onderwijs voor de toekomst. ThiemeMeulenhoff is niet zoals ieder ander bedrijf. Wij werken in resultaatverantwoordelijke teams, wat betekent dat jij je initiatief, durf en ondernemerschap kunt inzetten. We leren van en met elkaar. Om jouw talent de ruimte te geven om volop te bloeien, hebben we verschillende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Bekijk de video van contentontwikkelaar Rabia