Hulp bij inloggen     winkelwagen

Bekijk de video van data analist Rob

Ik ben er heel trots op dat ik hier kan werken! ThiemeMeulenhoff is een fijne werkgever, er is veel vertrouwen in collega’s en ruimte om beter te worden. Er hangt een positieve sfeer. Ik heb zelf regie over de invulling van mijn portefeuille en dat ligt me goed. Ik kom uit een echte ondernemersfamilie, dat ondernemerschap zie ik hier terug. Als je durft liggen er genoeg mogelijkheden om kansen te pakken. En ook naast het werk zijn er veel leuke initiatieven. Er is ruimte genoeg voor ieders eigen pad.

Daphne van VlietMarketingcommunicatiespecialist basisonderwijs

Ik kijk voor mijn werk veel in de toekomst om scenario’s te bedenken voor het onderwijs van morgen. Wat hebben docenten straks nodig? Daarbij komt veel technologie kijken, virtual reality, artificial intelligence. We werken aan vernieuwing van het onderwijs, maar uiteindelijk gaat het om de ontwikkeling van mensen. Innovatie is een middel om waarde toe te voegen aan het onderwijs, maar de mensen zijn nummer één. Precies dat is wat me enthousiast maakt over mijn baan, het gáát ergens over. En als je hier enthousiast bent over een nieuw idee, zijn er altijd collega’s die met je mee willen denken.

Dieter VlaminckInnovation lead

De combinatie van het onderwijs van nu én het onderwijs van straks maakt het werk leuk en avontuurlijk. Je moet goed en snel kunnen schakelen, maar dat past ook bij de markt waarin we bewegen. Dat betekent ook goed met andere mensen kunnen samenwerken. Dat onderscheidt ons ook van een technisch maakbedrijf. Het mooie is dat dit de collega’s juist ook verbindt. Iedereen is op een bepaalde manier aangeraakt door het onderwijs, die drive moet wel in je zitten. Als je dat in je hebt, kun je hier echt laten zien wie je bent.

Pieter FockPortfoliomanager voortgezet onderwijs

Bekijk de video van methodespecialist Lucy

Bekijk alle vacatures

Heb je vragen? Mail dan naar hr@thiememeulenhoff.nl