Hulp bij inloggen     winkelwagen

Bekijk de video van data analist Rob

Iedere dag wil ik ervoor zorgen dat mijn collega’s in mijn team hun werk goed kunnen doen. Als dat lukt, kan ik daar heel blij van worden! Samen zorgen wij dat onze klanten, dus scholen en docenten, zo goed mogelijk worden geholpen. Wat onze klanten ons vertellen, geven wij weer door aan collega’s elders in ons bedrijf. Dat is een mooie interactie met een nuttig resultaat: de kinderen en studenten op de scholen verder helpen. Dat maakt mijn werk extra leuk.

Esther BorssenTeamleider customer care & delivery

Ik ben er heel trots op dat ik hier kan werken! ThiemeMeulenhoff is een fijne werkgever, er is veel vertrouwen in collega’s en ruimte om beter te worden. Er hangt een positieve sfeer. Ik heb zelf regie over de invulling van mijn portefeuille en dat ligt me goed. Ik kom uit een echte ondernemersfamilie, dat ondernemerschap zie ik hier terug. Als je durft liggen er genoeg mogelijkheden om kansen te pakken. En ook naast het werk zijn er veel leuke initiatieven. Er is ruimte genoeg voor ieders eigen pad.

Daphne van VlietMarketingcommunicatiespecialist basisonderwijs

Ik kijk voor mijn werk veel in de toekomst om scenario’s te bedenken voor het onderwijs van morgen. Wat hebben docenten straks nodig? Daarbij komt veel technologie kijken, virtual reality, artificial intelligence. We werken aan vernieuwing van het onderwijs, maar uiteindelijk gaat het om de ontwikkeling van mensen. Innovatie is een middel om waarde toe te voegen aan het onderwijs, maar de mensen zijn nummer één. Precies dat is wat me enthousiast maakt over mijn baan, het gáát ergens over. En als je hier enthousiast bent over een nieuw idee, zijn er altijd collega’s die met je mee willen denken.

Dieter VlaminckInnovation lead

Bekijk de video van methodespecialist Lucy

Ik zorg er als contentontwikkelaar voor dat de leermiddelen worden gemaakt. Mijn werk bestaat voor een groot deel uit regelen en stroomlijnen van de productie. Ik heb dagelijks contact met auteurs, redacteuren, vormgevers en beeldredacteuren. Zo zorg ik ervoor dat inhoud, lay-out en planning kloppen en dat de leermiddelen op tijd naar de scholen kunnen. Dit is ontzettend veelzijdig werk, waarbij je wel tegen druk moet kunnen. Ik kan daar gelukkig mee omgaan. Ook een dosis lef komt van pas. Handig bij onderhandelingen. Ik ben de spin in het web en daar voel ik me prettig bij.

Alinda de GooijerContentontwikkelaar moderne vreemde talen

De combinatie van het onderwijs van nu én het onderwijs van straks maakt het werk leuk en avontuurlijk. Je moet goed en snel kunnen schakelen, maar dat past ook bij de markt waarin we bewegen. Dat betekent ook goed met andere mensen kunnen samenwerken. Dat onderscheidt ons ook van een technisch maakbedrijf. Het mooie is dat dit de collega’s juist ook verbindt. Iedereen is op een bepaalde manier aangeraakt door het onderwijs, die drive moet wel in je zitten. Als je dat in je hebt, kun je hier echt laten zien wie je bent.

Pieter FockPortfoliomanager voortgezet onderwijs
Bekijk alle vacatures

Heb je vragen? Mail dan naar hr@thiememeulenhoff.nl