Hulp bij inloggen     winkelwagen
TouchTech header

TouchTech Flexibel en modulair

Mbo-Techniekmethode TouchTech ontwikkelt door! Wil jij meewerken?

Ben jij een techniekdocent in het mbo en wil je meewerken aan de ontwikkeling van TouchTech? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op inhoudelijk en onderwijskundig vlak willen we met onze techniekmethode altijd modern, actueel en relevant zijn.

Meld je direct aan

We zijn op zoek naar de volgende docenten en auteurs:

  • Docenten die willen meewerken aan de doorontwikkeling van de methode
    Of het nu gaat om nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied of in het onderwijs, nieuwe normen die verschijnen; wij willen altijd actueel en relevant zijn en aansluiten bij de huidige tijd. Wil jij ons gericht helpen om een vakgebied te beoordelen en meewerken aan de ontwikkelplannen hiervoor? We zoeken docenten met kennis van het actuele werkveld en (praktijk)ervaring in het onderwijs.

  • (Techniek)docenten die willen meewerken aan de doorontwikkeling van lesmateriaal Elektromonteur niveau 2
    Onze MBO-techniekmethode TouchTech breidt uit met een reeks modules in het vakgebied Elektromonteur niveau 2. Wij zoeken een (techniek)docent met ervaring in dit vakgebied die wil bijdragen aan de doorontwikkeling van lesmateriaal voor dit vakgebied. Ben jij een (techniek)docent en heb je praktijkervaring in dit vakgebied en wil je graag bijdragen aan de doorontwikkeling van ons materiaal?

  • Opdrachtenauteurs
    Het onderwijs staat nooit stil! Voor onze mbo techniekmethode TouchTech zijn wij op zoek naar docenten die willen meewerken aan de ontwikkeling van nieuw oefenmateriaal. Het kan gaan om meer (reken)opdrachten, het vernieuwen of actualiseren van opdrachten in verschillende vakgebieden, te beginnen met constructieleer en elektriciteitsleer.

Wil jij meewerken aan de doorontwikkeling van TouchTech? Neem dan contact op!
Je gaat opdrachtgestuurd te werk en er staat een vergoeding tegenover.

Meld je direct aan