Hulp bij inloggen     winkelwagen
Header digitale leeromgevingen | ThiemeMeulenhoff

Digitaal toetsen

Digitaal toetsen

De nieuwste generatie lesmethodes (LRN-line) beschikken naast een compleet digitaal leerplatform ook over de mogelijkheid tot digitaal toetsen in Woots. 
Woots is een toetsplatform en toetsbibliotheek in één. Je toets wordt automatisch nagekeken, waardoor je veel tijd bespaart. Met de digitale resultaten heb je meteen inzicht in de mate waarin jouw leerlingen de lesstof beheersen. Je kunt de toetsen zelfs naar eigen hand zetten met Woots Premium.

Bekijk de video hieronder waarin Mart vertelt over het digitaal toetsen met Woots.

Digitaal toetsen met Woots

Waarom de toetsen digitaal afnemen?

  • Minder tijd kwijt aan het nakijken van toetsen 
    Door digitaal te toetsen kun je de toetsen ook snel digitaal laten nakijken. Dat scheelt je dus veel tijd. 

  • Inzicht in de leerresultaten en kennis van je leerlingen 
    De resultaten van de toetsen zijn eenvoudig zichtbaar voor jou als docent. Je hebt een goed overzicht welke onderwerpen jouw leerling goed beheerst en waar nog extra oefening nodig is. 

  • Toetsen afnemen waar en wanneer je maar wilt 
    De leerling doet de toets online. Hierdoor kun je leerlingen toetsen laten afnemen waar en wanneer je maar wilt. In de klas of thuis.  

Hoe werkt het? 

Werken er al collega’s op jouw school met Woots? Dan kun je snel aan de slag. Maak een account voor jezelf aan, kies je school en selecteer vervolgens je klas. We raden je aan om het stappenplan voor de eerste keer inloggen te volgen.  

Inloggen Woots

Werkt er nog niemand op jouw school met Woots? Dan moet je ICT coördinator Woots eerst inrichten in de schoolomgeving voor jou en je collega’s. Hiervoor kan hij eenvoudig deze stappen volgen.

Altijd hulp van de klantenservice van ThiemeMeulenhoff

Heb je vragen over Woots?

Lees de tips op Woots Academy of neem contact op met Woots.