Lock Digitale leeromgeving

Gepersonaliseerd leren?

Vraag ons whitepaper aan

Leren op je eigen niveau

ThiemeMeulenhoff wil leerlingen laten leren op een manier die bij ze past. Dat maakt leren leuker. Een van die manieren waarop we dat doen is door leerlingen de mogelijkheid te geven om op hun eigen niveau te leren en te oefenen. En door docenten de mogelijkheid te geven om op een laagdrempelige manier te kunnen differentiƫren. Dat noemen we gepersonaliseerd leren.

Gepersonaliseerd leren | ThiemeMeulenhoff

Onderwijsconcept

Gepersonaliseerd leren staat volop in de belangstelling van docenten en schoolleiders. Toch is het niet zo makkelijk om te omschrijven wat deze vorm van onderwijs allemaal inhoudt. Het is ook eigenlijk meer een concept dan een kant-en-klare oplossing. Technologische hulpmiddelen zoals ict-systemen, data en analytische software, maken gepersonaliseerd leren mogelijk voor grote groepen leerlingen.

Meer weten? Vraag ons whitepaper aan

Wij delen graag onze kennis over gepersonaliseerd leren met je. Als je je gegevens invult, kun je de whitepaper downloaden.

Kijk voor de privacyverklaring op ThiemeMeulenhoff.nl/privacy.
.

Snel en gemakkelijk starten met gepersonaliseerd leren

ThiemeMeulenhoff biedt een interactieve digitale leeromgeving aan, waarbij theorie en opdrachten volledig zijn geïntegreerd. Deze leeromgeving heet eDition.
Bij de nieuwste methodes van ThiemeMeulenhoff kunnen docenten en leerlingen gebruik maken van eDition. Leerlingen kunnen hun werk maken, opslaan, nakijken en de resultaten inzien. Docenten hebben live inzicht in de voortgang en resultaten van hun leerlingen.
eDition biedt docenten de mogelijkheid om snel en gemakkelijk te starten met gepersonaliseerd leren. Het is eenvoudig om zelf subgroepen aan te maken voor een lesprogramma op maat en opdrachten aan- of uitzetten voor een leerling, groep of subgroep. Omdat de leerlingen heel zelfstandig met het materiaal kunnen werken, kan de docent gericht ondersteuning bieden aan één leerling of aan een groepje.
Inmiddels werken ruim 450.000 leerlingen en docenten dagelijks met eDition.

Nieuw: toegang tot alle niveaus

Met ingang van schooljaar 2017/2018 hebben leerlingen en docenten via één licentie toegang tot verschillende niveaus van een methode (zowel klas- als opleidingsniveau). Met deze totaallicentie biedt ThiemeMeulenhoff docenten meer mogelijkheden om te differentiëren. Zij krijgen hierdoor een meer coachende rol. Leerlingen zijn gemotiveerder omdat zij op hun eigen niveau kunnen leren en oefenen. Voor docenten wordt het nog eenvoudiger om met gepersonaliseerd leren aan de slag te gaan.

Direct bestellen