Hulp bij inloggen     winkelwagen
MIXED vmbo beroepsgericht | ThiemeMeulenhoff

MIXED Lesmethode voor vmbo beroepsgericht

MIXED voor vmbo beroepsgericht

Leren door te doen

Met MIXED leren je leerlingen door te doen. De theorie is verwerkt in opdrachten en elke opdracht is gebaseerd op een (deel)eindterm van het examenprogramma. De krachtige didactiek helpt leerlingen op een duidelijke en aansprekende manier de theorie eigen te maken, hun vaardigheden te verbeteren en hun leerdoelen te bereiken. 

Bestel jouw beoordelingspakket
MIXED vmbo beroepsgericht, boeken Welzijn kind en jongere & Distributie | ThiemeMeulenhoff

Uitbreiding en MIXED in een nieuw jasje

De boeken van MIXED hebben een compleet nieuwe look gekregen! Naast een nieuwe frisse uitstraling zijn er ook inhoudelijk verbeteringen; zo zijn de verwijzingen van de opdrachten naar de theorie en vice versa nadrukkelijker aangebracht.
En er is meer! Het keuzeaanbod van MIXED is uitgebreid met Technologie binnen Zorg & Welzijn, Voeding & beweging én Geüniformeerde dienstverlening en veiligheid. Je kunt het lesmateriaal van MIXED hier bekijken.

Bekijk de inkijkexemplaren
Omslag mixed

Jij kiest: online, boeken of beide

Online + boeken

Kies je voor online + boeken, dan heb je alle ruimte om zelf te bepalen hoe je les wilt geven: volledig online, met boeken of nog beter: een combinatie van beide (blended). 

In de zeer complete online leeromgeving heb je altijd en overal beschikking over alle lesstof en oefenmateriaal. In deze omgeving krijg je als docent inzicht in de resultaten van je leerlingen en kun je hun voortgang volgen. Daarbij krijgen je leerlingen eigen boeken waarin ze mogen schrijven en die ze mogen houden, dit bevordert het leerproces. Jij en je leerlingen hebben elk jaar het meest actuele lesmateriaal, zowel online als op papier. 

Als docent heb je binnen de licentie toegang tot de lesstof van meerdere leerjaren en niveaus. De online leeromgeving sluit bovendien naadloos aan op MS Teams en jouw ELO. Je verzorgt dus net zo makkelijk voor de klas als op afstand al je lessen. 

Wil je hulp bij het (op afstand) werken met je methode? Je kunt altijd op persoonlijke ondersteuning rekenen van onze methode-experts. Ook kun je gratis (start)trainingen en webinars volgen over de online leeromgeving. 
 

Lees hier meer over de online leeromgeving

eDition

Volledig online met eDition

Kies je voor volledig online, dan kies je voor een zeer complete online leeromgeving waarin je altijd en overal beschikt over alle actuele lesstof en oefenmateriaal. In deze omgeving krijg je als docent inzicht in de resultaten van je leerlingen en kun je hun voortgang volgen. 

Als docent heb je binnen deze licentie toegang tot de lesstof van meerdere leerjaren en niveaus. De online leeromgeving sluit bovendien naadloos aan op MS Teams en jouw ELO. Je verzorgt dus net zo makkelijk voor de klas als op afstand al je lessen.

Wil je hulp bij het (op afstand) werken met je methode? Je kunt altijd op persoonlijke ondersteuning rekenen van onze methode-experts. Ook kun je gratis (start)trainingen en webinars volgen over de online leeromgeving. 

eDition

Pakketmogelijkheden

Meer informatie over de mogelijke pakketsamenstellingen vind je op de pagina 'prijzen en aan de slag'.

Zo werkt MIXED