Lock Digitale leeromgeving winkelwagen

MIXED Masterclass 2019

De praktijk de klas in

De jaarlijkse MIXED Masterclass is speciaal voor docenten die werken met MIXED. Tijdens deze inspirerende middag krijg je praktische handvatten voor hoe je de praktijk naar de klas kunt brengen en andersom. Deelname is gratis. Kom je ook?

Praktische informatie

Wanneer: Dinsdag 12 februari 2019
Waar: Thiememeulenhoff, Smallepad 30 in Amersfoort
Hoe laat: 14:00 - 18:30 uur

Programma:
14:00 - 14:30
    Inloop
14:30 - 14:45    Welkom: Ad in den Haak, portfoliomanager vmbo beroepsgericht
14:45 - 15:45    Workshop: deel 1 interactieve workshop Kunsteducatie Nederland
15:45 - 16:00    Pauze
16:00 - 17:00    Workshop: deel 2 interactieve workshop Kunsteducatie Nederland
17:00 - 18:00    Wake-up Call: inspiratiesessie Fountainheads
18:00 - 18:30    Borrel

Ja, ik ben erbij!

Over Kunsteducatie Nederland

Kunsteducatie Nederland is onderdeel van het Floreshuys. Ze verzorgen o.a. workshops, trainingen, coachingstrajecten, educatieve theatervoorstellingen en projecten op maat voor leerlingen, studenten, docenten en professionals. Ze hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen en verzorgen van aansprekende workshops. Hun doel is om iedereen in Nederland in aanraking te laten komen met de veelzijdigheid van kunst en cultuur. Cultuur is een middel, maar soms ook een doel op zich. Ze richten zich op leerlingen, studenten en docenten uit alle soorten, niveaus en vormen van onderwijs. Lees meer over Kunsteducatie Nederland.

Tijdens twee interactieve workshops ga je samen met Kunsteducatie Nederland en de andere deelnemers aan de slag en krijg je praktische handvatten voor hoe je de praktijk naar jouw klas kunt brengen.

Kunst educatie Nederland | Thiememeulenhoff

Over Fountainheads

De dagelijkse bezigheden van Fountainheads zijn het ontdekken en verkennen van trends die impact hebben op de samenleving. Deze inzichten vertalen zij naar kansen voor ondernemende mensen. Ze verbinden netwerken aan elkaar waardoor sociale innovatie ontstaat. Dat doen ze met Permanent Beta en Meetups van VPRO Tegenlicht. Ze hebben uiteenlopende onderwerpen waar ze zich in verdiepen. Van de deeleconomie tot de toekomst van werk. Van BlockChain tot OpenSource. Van Kunstmatige Intelligentie tot 3D Printing. En alles wat daar tussen en omheen ligt. Dit alles heeft natuurlijk een enorme impact op het onderwijs, de economie en de maatschappij.

Fountainheads | Thiememeulenhoff

Met de Wake-Up Call roepen ze ondernemende mensen op het morgen anders te doen dan dat ze gisteren deden. Als ondernemende mensen namelijk morgen iets anders gaan doen dan ze gisteren deden dan blijft iedereen in ontwikkeling, is er innovatie en groei, zowel persoonlijk als zakelijk.
Lees meer over Fountainheads