Lock Digitale leeromgeving
H. Hoekerswever, docent Duits CSG Dingstede Meppel
“Het was een prima bijeenkomst: precies op maat.”

Starttraining ter voorbereiding op het nieuwe schooljaar

Deze training van ongeveer 2 uur wordt zowel op vaste tijden op ons kantoor in Amersfoort gegeven als op de schoollocatie voor één of meerdere secties en vindt plaats aan het einde van het schooljaar (ter voorbereiding op het nieuwe schooljaar) of aan het begin van het nieuwe schooljaar.

De Starttraining biedt je als docent onderwijskundig-inhoudelijke ondersteuning bij de methode (structuur, doel, didactiek) en technisch-instrumentele ondersteuning (knoppentraining bij docentenpagina en interactieve leeromgeving).
In de training ontdek je hoe de methode is opgebouwd, wat de didactiek van de methode is en hoe er getoetst kan worden. Daarnaast worden alle onderdelen van de docentenstartpagina doorgenomen.
Ook kun je tijdens de training met trainingsaccounts inloggen als leerlingen en op die manier ervaren wat de leerling ervaart in de applicatie. Na het maken van een aantal voor de methode kenmerkende opdrachten, wisselt een van jullie naar het trainingsaccount van een docent en wordt de docentenomgeving besproken (inhoud, knoppen, dashboard).
 

 Wil je meer weten over ons trainingsaanbod of een voorstel op maat? Stuur dan een mailtje aan Mart van der Linden: m.van.der.linden@thiememeulenhoff.nl

Dit trainingsaanbod is ontwikkeld op basis van succesvol verlopen trajecten met scholen. Deze ervaringen delen we graag!
 
Aanvragen Starttraining

Direct bestellen