Lock Digitale leeromgeving
Riemke Boonstra, docent Nederlands Het Rhedens in Rheden
“De training was helder, uitgebreid en er was aandacht voor opmerkingen en vragen.”

Gebruikerstraining gericht op verder benutten didactische meerwaarde methode en vormgeven van gepersonaliseerd leren

Deze training duurt ongeveer 2 uur. De training worden zowel op vaste tijden op ons kantoor in Amersfoort gegeven als op de schoollocatie voor één of meerdere secties. De training vindt plaats na minimaal 6 weken gebruik van de methode.

De Gebruikerstraining is het vervolg op de Starttraining. De focus in deze training ligt op de onderwijskundig-inhoudelijke ondersteuning.
Je ontdekt de didactische meerwaarde van het werken met de digitale leeromgeving met betrekking tot o.a. formatieve evaluatie, learning analytics en differentiatie. Je leert het dashboard van de digitale leeromgeving verder te analyseren en gerichte interventies te doen. Met deze, op de individuele leerling, groepjes leerlingen of de hele klas gerichte interventies kun je het gepersonaliseerd leren verder vorm geven. 
In de training wordt zoveel mogelijk aangesloten op de visie en ontwikkelfase van de school/vaksectie.

 Wil je meer weten over ons trainingsaanbod of een voorstel op maat? Stuur dan een mailtje aan Mart van der Linden: m.van.der.linden@thiememeulenhoff.nl

Dit trainingsaanbod is ontwikkeld op basis van succesvol verlopen trajecten met scholen. Deze ervaringen delen we graag!

Direct bestellen