Bespaar tijd

Digitaal toetsen met woots

HEADING_1

Toetsen van onze nieuwste generaties lesmethodes (LRN-line) zijn te vinden in de toetsbibliotheek van Woots. Woots is een toetsplatform en toetsbibliotheek in één. Hierdoor kun je als gebruiker van ThiemeMeulenhoffmethodes gebruik maken van alle voordelen van Woots. Je toets wordt automatisch nagekeken, waardoor je veel tijd bespaart. Met de digitale resultaten heb je meteen inzicht in de mate waarin jouw leerlingen de lesstof beheersen. Je kunt de toetsen zelfs naar eigen hand zetten met Woots Premium.

De voordelen van digitaal toetsen op een rij

Minder tijd kwijt aan het nakijken van toetsen  Door digitaal te toetsen kun je de toetsen ook snel digitaal laten nakijken. Dat scheelt je veel tijd. 

Inzicht in de leerresultaten en kennis van je leerlingen  De resultaten van de toetsen zijn eenvoudig zichtbaar voor jou als docent. Je hebt een goed overzicht welke onderwerpen jouw leerling goed beheerst en waar nog extra oefening nodig is.  ✔ Toetsen afnemen waar en wanneer je maar wilt  De leerling maakt de toets online. Hierdoor kun je leerlingen toetsen laten afnemen waar en wanneer je maar wilt. In de klas of thuis.  

Bekijk hieronder de video waarin collega Mart vertelt over digitaal toetsen met Woots.

Aan de slag in Woots

Werken er al collega’s op jouw school met Woots? Dan kun je snel aan de slag. Maak een account voor jezelf aan, kies je school en selecteer vervolgens je klas. We raden je aan om dit stappenplan bij de eerste keer inloggen te volgen.  

Werkt er nog niemand op jouw school met Woots? Dan moet jullie ICT-coördinator Woots eerst inrichten in de schoolomgeving voor jou en je collega’s. Hiervoor kan hij of zij eenvoudig deze stappen volgen.

Heb je vragen over Woots?

Wil je weten hoe Woots precies werkt, welke functionaliteiten er allemaal in het platform zitten of ben je benieuwd naar de meest gestelde vragen over Woots? Lees de tips op Woots Academy, ga op zoek naar artikelen in de kennisbank of neem contact op met de supportafdeling van Woots.

Naar de supportpagina van Woots