Bespaar tijd

Toetsen met ToetsPers

HEADING_1

Toetsen van Systematische Natuurkunde zijn te vinden in de toetsbibliotheek van ToetsPers. Een ruime toetsenbank staat klaar om direct toetsen samen te stellen en af te nemen. ToetsPers zorgt ervoor dat je in drie simpele stappen een inhoudelijk goede toets kunt samenstellen.

De voordelen van ToetsPers

Snel en eenvoudig ToetsPers kan automatisch een nieuwe toets voor je genereren of begin een nieuwe toets met een leeg blad.

Opgavenbank Maak gebruik van de opgavenbank om snel opgaven voor je toets te kunnen zoeken en toe te voegen aan je toets. Door het gebruik van filters zoek je naar de opgave die past bij je nieuwe toets en voeg je ze met één druk op de knop toe aan je toets. De opgavenbank bevat opgaven voor alle vakken die worden gegeven in het eindexamen van vmbo-bb, vmbo-kb, vmbo-tl, havo en vwo. Tekstverwerker Met de tekstverwerker maak je snel en overzichtelijk een nieuwe opgave of pas je bestaande opgaven aan. Alle teksten, figuren en bijlagen zijn aan te passen. Je kunt dus gemakkelijk bestaande vragen volledig naar wens aanpassen of geheel nieuwe opgaven schrijven voor je toetsen. Al je verwijzingen, nummeringen en bijhorende documenten zoals uitwerkbijlagen en correctievoorschriften worden automatisch gesynchroniseerd!Toetsmatrijs Alle vragen in de opgavenbank zijn gelabeld met o.a. subdomeinen en denkniveau. Dit helpt je om snel te kunnen zoeken naar een geschikte opgave voor je toets, maar ook bij het analyseren van de samenstelling van je toets. Tijdens het samenstellen van de toets kun je op elk moment de bijhorende toetsmatrijs bekijken. Hiermee zorg je voor een mooie aansluiting op het PTA.

Samenwerken aan één toets Je kunt samen met collega's werken aan een toets. Nodig je collega's uit om je toets te bekijken en commentaar te leveren op de toets die je hebt samengesteld in het ToetsPers platform. Hierdoor kun je eenvoudig en overzichtelijk de toets optimaliseren zonder gedoe met oversturen van bestandjes over de mail.

Aan de slag met ToetsPers

Iedere docent kan ToetsPers gratis en vrijblijvend proberen. Door de integratie met alle bestaande leeromgevingen kun je eenvoudig inloggen met het schoolaccount van jouw school.

Eerst nog wat meer informatie lezen over ToetsPers? Klik dan hier.

Heb je vragen over ToetsPers?

Wil je weten hoe ToetsPers precies werkt, welke functionaliteiten er allemaal in het platform zitten of heb je vragen over ToetsPers? Neem dan contact op.

Contact