Bespaar tijd

Digitaal toetsen met Test-Correct

HEADING_1

Toetsen van  Libre Service, New Interface, Op niveau, Vivo en De Geo LRN-line zijn te vinden in de toetsbibliotheek van Test-Correct. Een ruime toetsenbank staat klaar om direct toetsen samen te stellen en af te nemen. Jij als docent krijgt overzicht waar elke leerling staat. Persoonlijke leerdoelen zijn te koppelen aan toetsonderdelen. Met de peer-review module leren leerlingen van elkaar. Ook zijn er personalisatie mogelijkheden, zoals oefenen op maat en persoonlijke leertrajecten. 

Test-Correct is een digitaal toetsplatform voor interactief onderwijs. Alle reguliere toetsprocessen zijn gedigitaliseerd. De ontwikkeling van het webbased platform is gebaseerd op onderwijskundige inzichten met als primair doel het persoonlijke leerproces te bevorderen.  

Docenten ervaren dat ze meer tijd overhouden voor persoonlijke aandacht, leerlingen zijn weer eigenaar van het eigen leerproces en de onderwijsinstelling kan haar onderwijskundige visie en doelstellingen versneld doorvoeren en efficiënter verantwoorden richting stakeholders.  

De voordelen van Test-Correct

Stel je toetsen samen met eigen of al toegevoegde vragen Pas de bestaande toetsen aan of creëer je eigen toetsen. Alles is mogelijk!

Gesloten vragen worden automatisch nagekeken Bespaar tijd door het systeem automatisch vragen na te laten kijken. Ook open vragen kunnen door leerlingen a.d.h.v. het antwoordmodel nagekeken worden.Formatief én summatief toetsen met de beveiligde app In de beveiligde applicatie van Test-Correct is fraude onmogelijk gemaakt omdat de digitale toetsen worden afgenomen in een eigen omgeving en geen andere vensters geopend kunnen worden. Krijg inzicht in het leerproces van je leerlingen Koppel je toetsvragen aan de bestaande leerdoelen, zie waar elke leerling staat en plan vervolgopdrachten in. Voor de methodetoetsen van ThiemeMeulenhoff is dat voor jou al gedaan.

Laat leerlingen feedback geven op elkaars antwoorden Met de peer-review module kunnen leerlingen elkaars antwoorden anoniem nakijken en daar feedback op geven. Zo creëer je een leerzame activerende werkvorm.

Aan de slag met Test-Correct

Als gebruiker van het lesmateriaal van ThiemeMeulenhoff kun je het hele schooljaar het toetsplatform Test-Correct kosteloos gebruiken.

Werk je met Libre Service, New Interface, Op niveau, Vivo en/of De Geo? Meld je dan aan en je kunt snel aan de slag met digitaal toetsen in Test-Correct.

Eerst nog wat meer informatie lezen over Test-Correct? Klik dan hier.

Heb je vragen over Test-Correct?

Wil je weten hoe Test-Correct precies werkt, welke functionaliteiten er allemaal in het platform zitten of ben je benieuwd over de updates van Test-Correct? Je vindt het allemaal op de support pagina van Test-Correct.

Naar de supportpagina