delen

Libre Service 4ème édition Frans voor bovenbouw havo en vwo

Inspiratie Libre Service 4ème édition

ThiemeMeulenhoff biedt docenten Frans inspiratie voor de les! Zo hoef je niet altijd alles zelf te zoeken en kan je (deels) gebruikmaken van de tips en ideeën die wij je aanreiken.

Flash infos

Flash infos is een digitale nieuwsbrief die viermaal per jaar gratis verstuurd wordt aan alle docenten Frans. De nieuwsbrief bevat vakinhoud, inspiratie en ondersteuning. Handige lesopdrachten, nieuws over nieuwe media en interessante evenementen, weetjes en tips!

Bekijk een voorbeeld.

VensterFrans

Venster biedt docenten en leerlingen een selectie uit het grote aanbod van filmpjes, liedjes, teksten en geluidsfragmenten op internet. Twee keer per maand wordt het uitgebreid met nieuw materiaal mét oefeningen of opdrachten. De totaallicentie van Libre Service biedt automatisch toegang tot VensterFrans.

Volg Navi op Twitter

Navi neemt jou en jouw leerlingen mee op zijn lange reis door de Franstalige wereld van nu. Navi twittert over opmerkelijk Frans nieuws en actualiteiten. Volg Navi op zijn reis en je bent elke week verzekerd van een interessant en leuk bericht dat de Franse les extra leuk kan maken. Alle berichten zijn in het Frans! Bekijk Volg Navi en volg zijn reis.