delen

Libre Service 4ème édition Frans voor bovenbouw havo en vwo

Wat biedt de methode?

 Nieuw: Libre Service 4ème édition

Digitaal, boeken of mix?

eDition

Je kunt volledig digitaal werken in de digitale leeromgeving eDition. Een interactief platform, waarbij theorie en opdrachten volledig zijn geïntegreerd. Leerlingen kunnen hun werk maken, opslaan, nakijken en de resultaten inzien. Als docent heb je daarbij live inzicht in de voortgang en resultaten van jouw leerlingen.

eDition geeft je de mogelijkheid om snel en eenvoudig te starten met gepersonaliseerd leren. Je kunt eenvoudig zelf subgroepen aanmaken voor een lesprogramma op maat en opdrachten aan- of uitzetten voor een leerling, groep of subgroep. Omdat de leerlingen heel zelfstandig met het materiaal kunnen werken, kun jij gericht ondersteuning bieden aan één leerling of aan een groepje. Met een totaallicentie hebben jij en je leerlingen bovendien toegang tot alle leerjaren en niveaus van de onderbouw of bovenbouw.

Lees meer over eDition of bekijk de introductievideo hieronder.

eDition

eDition demo Libre Service

Boeken

Theorie en verwerking in leerwerkboeken, gecombineerd met alle audio en video via de totaallicentie.

Pakketmogelijkheden en licentiemodellen

Meer informatie over de mogelijke pakketsamenstellingen en licentiemodellen vind je op de pagina 'prijzen en aan de slag'.

Zo werkt Libre Service 4ème édition

Handige extra's

Inspiratie

ThiemeMeulenhoff biedt docenten Frans inspiratie voor de les! Zo hoef je niet altijd alles zelf te zoeken en kan je (deels) gebruikmaken van de tips en ideeën die wij je aanreiken.

Bekijk alle tips en ideeën

Digibordapplicatie Schooltas

Op de docentstartpagina vind je de digiboeken, verrijkt met audio, video, antwoorden, extra opdrachten bij Frankrijkkunde.