delen
Libre Service

Voor gebruikers ´Libre Service´

Werk je met Libre Service? Dan vind je hier eenvoudig alle informatie over de methode. Ook bestel je hier je licenties en gebruikersexemplaren.

Inloggen online lesmateriaal

Via de knop 'Digitale lesomgeving' rechtsboven op deze pagina, kom je bij de digitale leeromgeving, de digiboeken en het docentmateriaal. Voor de digitale leeromgeving en de digiboeken heb je een betaalde licentie nodig. Voor het docentmateriaal vraag je de gratis licentie aan.

Licenties & gebruikersmaterialen

Bestel eenvoudig je docentlicenties voor het online lesmateriaal. Ook bestel je gebruikersexemplaren voor slechts 20% van de adviesverkoopprijs.

Bestel een gebruikersexemplaar

Uitgangspunten

  • De school plaatst de nieuwe editie van de methode op de boekenlijst voor schooljaar 2015-2016.
  • ThiemeMeulenhoff neemt de eventuele openstaande afschrijvingstermijn van de huidige editie voor zijn rekening. Dit is afhankelijk van het wel of niet bestellen via de schoolboekhandel.
  • Hierbij wordt een afschrijvingstermijn van vier jaar gehanteerd. Na één jaar gebruik ontvangt de eigenaar (school of schoolboekhandel) 75% van de voor deze boeken netto betaalde prijs terug. Na twee jaar is dit 50% en na drie jaar 25%.
  • De omruil vindt plaats volgens de regel dat voor ieder ingenomen boek het vervangende boek van de nieuwe editie wordt geleverd. Er kunnen dus nooit méér boeken worden ingenomen dan aangeschaft.
  • Leerwerkboeken komen niet in aanmerking voor de omruilregeling, aangezien dit verbruiksmateriaal is.