delen

Libre Service Junior Frans voor onderbouw vmbo-gt(h), havo en vwo

Wat biedt de methode?

Nieuw: Libre Service Junior

Digitaal, boeken of mix?

eDition

Je kunt volledig digitaal werken in de digitale leeromgeving eDition. Een interactief platform, waarbij theorie en opdrachten volledig zijn geïntegreerd. Leerlingen kunnen hun werk maken, opslaan, nakijken en de resultaten inzien. Als docent heb je daarbij live inzicht in de voortgang en resultaten van jouw leerlingen. Met eDition kun je snel en eenvoudig te starten met gepersonaliseerd leren.
Lees meer over eDition of bekijk de introductievideo hieronder.

eDition

1:50

Schooltas

Volledig digitaal lesgeven kan ook met Schooltas. Met Schooltas kan je boeken digitaal tonen op iPad, laptop of pc. Ook álle boeken van Libre Service Junior.

Schooltas biedt extra functionaliteiten ten opzichte van papieren boeken. Deze functionaliteiten heten ‘prikkers’. Met deze prikkers kan je bijvoorbeeld informatie en video’s delen en links toevoegen bij de lesstof. Dit maakt leren leuk en werkt motiverend voor leerlingen. Ook kunnen leerlingen aantekeningen maken of antwoorden toevoegen in het werkboek. Als docent kan je alle digitale boeken van je leerlingen inzien. Een echte meerwaarde!

Boeken

Theorie en verwerking in leerwerkboeken, gecombineerd met alle audio en video via de totaallicentie.

Pakketmogelijkheden en licentiemodellen

Meer informatie over de mogelijke pakketsamenstellingen en licentiemodellen vind je op de pagina 'prijzen en in gebruik nemen'.

Zo werkt Libre Service Junior

Handige extra's

Inspiratie

ThiemeMeulenhoff biedt docenten Frans extra inspiratie voor de les! Zo hoef je niet altijd alles zelf te zoeken en kan je (deels) gebruikmaken van de tips en ideeën die wij je aanreiken.

Bekijk alle tips en ideeën