delen

De voordelen van Carte Orange

Carte Orange Edition Navigo speelt in op de beleving van de Franse taal, door middel van de ‘Roman-photo’ (een fotostrip met geluid) en de Frankrijk-clips (mooie animaties van beeld en geluid). Deze middelen laten jouw leerlingen de echte sfeer van Frankrijk proeven. Zij worden ondergedompeld in het Frans. Deze werkwijze verhoogt de motivatie bij leerlingen, waardoor zij sneller en beter de Franse taal leren.

Vraag een beoordelingspakket aan

Bewezen didactiek

Carte Orange werkt met een grammaticaleerlijn, waarbij spreekvaardigheid een grote rol speelt. Zo wordt ieder grammatica-onderwerp afgesloten met een spreekopdracht, waarin leerlingen het geleerde kunnen toepassen. Hiernaast worden er in elk unité een aantal praktische taken opgenomen, waarin alle geleerde vaardigheden worden toegepast.

Door deze werkwijze worden er betere resultaten behaald. Gedurende de leerjaren worden de instructies steeds meer in het Frans gegeven. Carte Orange sluit uiteraard volledig aan op het Europees Referentiekader (ERK).

Op maat voor elk niveau

Het is belangrijk dat lesmateriaal is afgestemd op het niveau van de leerling. Carte Orange Edition Navigo doet dat voor het vmbo door middel van kleine stappen, korte oefeningen en praktische toepassing. Voor havo/vwo biedt de methode een uitdagend niveau, een opbouwende lijn in de Franse instructies en aparte vwo-toetsen.

Zelf je arrangement samenstellen

Kies zelf hoe digitaal je werkt. Er zijn twee soorten licenties voor leerlingen. Met de startlicentie kunnen zij online oefenen in een aantrekkelijk vormgegeven leeromgeving. Met de totaallicentie is zowel de theorie als de verwerking digitaal.

Vraag een beoordelingspakket aan