Hulp bij inloggen     winkelwagen
Speakteach banner

Spreekvaardigheid met SpeakTeach

Uit onderzoek is gebleken dat feedback een krachtig middel is om de taalvaardigheid van leerlingen te verbeteren. Maar hoe kun je feedback, uitleg en oefeningen afstemmen op individuele leerlingen om hun gespreksvaardigheid te verbeteren in reguliere klassen met beperkte tijd en middelen?

Met de applicatie Speakteach kunnen leerlingen praktisch aan de slag met het verbeteren van hun spreekvaardigheid. En vanaf schooljaar 2020-2021 is deze applicatie gratis bij het gebruik van een lesmethode van ThiemeMeulenhoff!

Hoe werkt Speakteach?


Speakteach methode

Iedereen spreekvaardig!

Lees meer

Een overvolle klas met dertig leerlingen. Die - als het gaat om spreekvaardigheid - alle dertig hun eigen leerbehoeftes hebben. Bijna allemaal vinden ze het spannend om spreekvaardigheid klassikaal te oefenen. En onder invloed van beperkte tijd is er maar weinig ruimte voor herhaling terwijl juist dát bewezen effectief is bij het leren spreken van een nieuwe taal.

Lees meer
banner spreekvaardig

Inschrijven?

Maak je gebruik van een van de talenmethodes van ThiemeMeulenhoff? Dan kun je gratis gebruikmaken van SpeakTeach in het nieuwe schooljaar!