Hulp bij inloggen     winkelwagen
LRN-line |ThiemeMeulenhoff

overstapservice Zorgeloos overstappen naar een nieuwe lesmethode?

Het overstappen naar een nieuwe lesmethode is soms best een puzzel en kan veel tijd vragen van het team. Met onze overstapservice helpen we je graag om dit soepel te laten verlopen. Dat doen we aan de hand van drie heldere stappen.

Stap 1 - Beoordelingspakket

ThiemeMeulenhoffOm ons lesmateriaal goed te kunnen beoordelen, bieden wij op onze website beoordelingsexemplaren van onze boeken en licenties aan. Met een proeflicentie krijg je tijdelijk toegang tot de docentlicentie. De docentlicentie biedt uitgebreide docentondersteuning bij de methode, plus toegang tot de interactieve online leeromgeving eDition met alle theorie en opdrachten.

Stap 2 - Persoonlijk advies

ThiemeMeulenhoffWij kunnen je adviseren over welke manier van werken het beste bij jouw vorm van lesgeven past: met boeken, volledig digitaal of blended. En ook over de inzet van de materialen: volg je een standaardroute of – opbouw, of wil je het materiaal zelf arrangeren.  Kies je voor digitaal, dan kunnen we je ook helpen bij de integratie van het lesmateriaal in onze online leeromgeving eDition met jullie ELO of Microsoft Teams.

Stap 3 – Kom aan boord!

ThiemeMeulenhoffIs de keuze voor de nieuwe methode gemaakt, neemt iemand van ons serviceteam contact met je op. We kijken samen naar welke materialen je wilt bestellen en zorgen dat onze digitale middelen gemakkelijk worden geïntegreerd binnen jullie school.  Werk je voor het eerst met deze lesmethode? Dan kunnen we ook een starttraining verzorgen voor het complete team. Tijdens deze training leggen we uit hoe je de beschikbare docentondersteuning kunt inzetten en we verzorgen een gratis opstarttraining voor het werken met de online leeromgeving eDition.  Door bijvoorbeeld het nabootsen van een klassensituatie, het aanmaken van groepen, het beheren van de resultaten en het geven van tips en tricks voor het docentendashboard. Kom meer te weten over de starttraining.
Service

Meld je aan voor de overstapservice!

Ons overstapteam staat voor je klaar. Ze beantwoorden al jouw vragen en helpen je op weg, zodat je snel aan de slag kunt met onze methodes.

Contact en ondersteuning