op niveau 2e fase
Hulp bij inloggen     winkelwagen

Wat biedt Op niveau tweede fase jou?


Flexibiliteit

Op niveau tweede fase biedt jou volop flexibiliteit. Door de indeling in blokken en de indeling in vaardigheden kan je de lesmethode op twee manieren doorlopen. Wil je gedurende het schooljaar tussen beide vormen wisselen? Dat kan eenvoudig door de heldere indeling. Dat is pas flexibel!

Verrijkte toetsen

Alle toetsen zijn ingedeeld volgens zowel OBIT als RTTI. Dit geeft inzicht in de vraagtypen.  Hierdoor is het gemakkelijk om de toetsen aan te passen aan jouw eigen lespraktijk. En zie je in één oogopslag het cognitief niveau van jouw leerlingen. Lees meer over de toetsen van Op niveau.

op niveau 2e fase voor de klas

Inzicht in leerresultaten

De resultaten van je leerlingen zie je in de methodestartpagina Op niveau. De voortgang en de scores van je leerlingen staan in één handig overzicht. Hierdoor kan je gericht bijsturen om zo het beste uit je leerlingen te halen. Iedere leerling oefent op zijn eigen niveau dankzij de adaptieve oefenmodule. Bekijk het digitaal docentenmateriaal.

Al het digitaal lesmateriaal op één plek

Je vindt de eindtoetsen, uitwerkingen en de docentenhandleiding gemakkelijk in de methodestartpagina. Bestel een proeflicentie