Hulp bij inloggen     winkelwagen

Op niveau tweede fase 2e editie Nederlands voor bovenbouw havo en vwo

Digitaal, boeken of mix?

eDition

Je kunt volledig digitaal werken in de digitale leeromgeving eDition. Een interactief platform, waarbij theorie en opdrachten volledig zijn geïntegreerd. Leerlingen kunnen hun werk maken, opslaan, nakijken en de resultaten inzien. Als docent heb je daarbij live inzicht in de voortgang en resultaten van jouw leerlingen.

eDition geeft je de mogelijkheid om snel en efficiënt te starten met gepersonaliseerd leren. Je kunt eenvoudig zelf subgroepen aanmaken voor een lesprogramma op maat en opdrachten aan- of uitzetten voor een leerling, groep of subgroep. Omdat de leerlingen heel zelfstandig met het materiaal kunnen werken, kun jij gericht ondersteuning bieden aan één leerling of aan een groepje. Met een totaallicentie hebben jij en je leerlingen bovendien toegang tot alle leerjaren en niveaus van de onderbouw of bovenbouw.

Lees meer over eDition

eDition

Schooltas

Wil je met de vertrouwde boeken werken, maar toch volledig digitaal aan de slag? Dat kan met Schooltas. Met Schooltas kun je boeken digitaal tonen op iPad, laptop of pc. Schooltas biedt extra functionaliteiten ten opzichte van papieren boeken. Deze functionaliteiten heten ‘prikkers’. Met deze prikkers kun je bijvoorbeeld informatie en video’s delen en links toevoegen bij de lesstof.

Meer weten over Schooltas? Lees verder op de pagina over Schooltas 

Schooltas

Boeken

Op niveau tweede fase is verkrijgbaar als éénboeks- en als tweeboeksvariant.

Pakketmogelijkheden en licentiemodellen

Meer informatie over de mogelijke pakketsamenstellingen en licentiemodellen vind je op de pagina 'Prijzen en aan de slag'.

Handige extra's

Literatuur met Laagland

Wil je de liefde voor literatuur aanwakkeren bij je leerlingen? Met Laagland, literatuur & lezer geef je literaire theorie en literatuurgeschiedenis op het juiste niveau. Deze complete en moderne methode heeft een aparte havo-editie en vwo-editie.

Lees meer over Laagland

Doorlopende leerlijn

Op niveau tweede fase sluit naadloos aan op Op niveau voor de onderbouw van havo/vwo. In de eerste blokken uit de tweede fase herhaal je de stof uit de onderbouw. De onderwerpen die jouw leerlingen moeilijk vinden, worden zorgvuldig van de onder- naar bovenbouw opgebouwd en uitgebreid. Geheel in lijn met de eisen uit het Referentiekader doorlopende leerlijnen taal.

Lees meer over Op niveau voor de onderbouw