Hulp bij inloggen     winkelwagen
Op niveau onderbouw 2e editie | Thiememeulenhoff

Op niveau onderbouw 2e editie Nederlands voor onderbouw vmbo, havo en vwo en bovenbouw vmbo

Digitaal, boeken of mix?

eDition

Je kunt volledig digitaal werken in de digitale leeromgeving eDition. Een interactief platform, waarbij theorie en opdrachten volledig zijn geïntegreerd. Leerlingen kunnen hun werk maken, opslaan, nakijken en de resultaten inzien. Als docent heb je daarbij live inzicht in de voortgang en resultaten van jouw leerlingen.

eDition geeft je de mogelijkheid om snel en efficiënt te starten met gepersonaliseerd leren.
Je kunt eenvoudig zelf subgroepen aanmaken voor een lesprogramma op maat en opdrachten aan- of uitzetten voor een leerling, groep of subgroep. Omdat de leerlingen heel zelfstandig met het materiaal kunnen werken, kun jij gericht ondersteuning bieden aan één leerling of aan een groepje. Met een totaallicentie hebben jij en je leerlingen bovendien toegang tot alle leerjaren en niveaus van de onderbouw of bovenbouw.

Lees meer over eDition of bekijk de introductievideo hieronder.

eDition

Online: Learnbeat
Je kunt ook volledig digitaal werken met Op Niveau onderbouw 2e editie in Learnbeat. Door samen te werken met Learnbeat bieden we scholen meer keuze en mogelijkheden om invulling te geven aan gepersonaliseerd leren en lesgeven. Met Learnbeat kun je maatwerkleerroutes arrangeren en klaarzetten, zelf materiaal invoegen, adaptief werken op leerdoelen en digitaal toetsen. Als docent heb je hebt inzicht in studiegedrag, voortgang en resultaat. Op Niveau onderbouw 2e editie is vanaf schooljaar 2019-2020 beschikbaar voor leerjaar 1 en 2 en vanaf schooljaar 2020-2021 ook voor leerjaar 3.

Lees meer over Op Niveau in Learnbeat.

Pakketmogelijkheden en licentiemodellen

Meer informatie over de mogelijke pakketsamenstellingen en licentiemodellen vind je op de pagina 'Prijzen en aan de slag'.

Zo werkt Op niveau onderbouw 2e editie