Hulp bij inloggen     winkelwagen
Op niveau tweede fase 3e editie | Lesmethode Nederlands | ThiemeMeulenhoff

Op niveau tweede fase 3e editie Nederlands voor bovenbouw havo en vwo

Nieuw: Op niveau tweede fase 3e editie

Digitaal, boeken of mix?

eDition

Je kunt volledig digitaal werken in de digitale leeromgeving eDition. Een interactief platform, waarbij theorie en opdrachten volledig zijn geïntegreerd. Leerlingen kunnen hun werk maken, opslaan, nakijken en de resultaten inzien. Als docent heb je daarbij live inzicht in de voortgang en resultaten van jouw leerlingen.

eDition geeft je de mogelijkheid om snel en efficiënt te starten met gepersonaliseerd leren. Je kunt eenvoudig zelf subgroepen aanmaken voor een lesprogramma op maat en opdrachten aan- of uitzetten voor een leerling, groep of subgroep. Omdat de leerlingen heel zelfstandig met het materiaal kunnen werken, kun jij gericht ondersteuning bieden aan één leerling of aan een groepje. Met een totaallicentie hebben jij en je leerlingen bovendien toegang tot alle leerjaren en niveaus van de onderbouw of bovenbouw.

Lees meer over eDition of bekijk de introductievideo hieronder.

eDition

Pakketmogelijkheden en licentiemodellen

Meer informatie over de mogelijke pakketsamenstellingen en licentiemodellen vind je op de pagina 'Prijzen en aan de slag'.

Handige extra's

Inspiratie

ThiemeMeulenhoff biedt docenten Nederlands extra inspiratie voor de les! Zo hoef je niet altijd alles zelf te zoeken en kan je (deels) gebruikmaken van de tips en ideeën die wij je aanreiken.

Bekijk alle tips en ideeën

Goed om te weten!

We begeleiden alle scholen die in 2018/2019 met Op niveau tweede fase 3e editie starten met gratis advies over de inzet van de methode en digitale leeromgeving, opstarttraining en een jaar lang ondersteuning.