Hulp bij inloggen     winkelwagen

Nederlands

taalvoutjes

Lesbrieven Taalvoutjes - van fouten kun je leren!

Vellah Bogle, oprichter Stichting Taalvoutjes: “Met Taalvoutjes is ons primaire doel natuurlijk om mensen te laten lachen, maar we geloven ook zeker dat onze voutjes leerzaam kunnen zijn. In samenwerking met Op niveau willen we laten zien dat taal niet alleen ingewikkeld, maar ook gewoon heel leuk is!”
Bekijk de lesbrieven
Lesbrieven | ThiemeMeulenhoff

Lesbrieven Nederlands en Literatuur

ThiemeMeulenhoff biedt tweemaandelijks gratis lesbrieven. Bekijk de eerder verschenen lesbrieven, gesorteerd op vmbo- en havo/vwo-niveau. Ook voor je lessen over literatuur verschijnen regelmatig lesbrieven.

Bekijk de lesbrieven
Liefde voor Taal | ThiemeMeulenhoff

Liefde voor taal

Wij houden van taal. En we weten dat je een taal leert door het te doen. Zonder gêne. Met onze taalmethodes beleven leerlingen de sensaties van nieuwe dingen leren en zichzelf overtreffen. We laten jouw leerlingen zich zelfverzekerd voelen, zodat ze ook echt aan de slag gaan.
Bekijk Liefde voor taal
Digitale leeromgevingen | ThiemeMeulenhoff

Digitaal onderwijs met een leeromgeving naar keuze

Op steeds meer scholen wordt een schoolbrede keuze voor een bepaalde digitale leeromgeving gemaakt. Om scholen meer keuze en mogelijkheden te bieden zijn ThiemeMeulenhoff methodes daarom in meerdere digitale leeromgevingen beschikbaar.
Lees meer

Contact en ondersteuning