Zo werkt Systematische Natuurkunde

  Bestel een boordelingspakket
  Over de methode - methodeverdiepingspagina - Sysnat- VO

  Over de methode

  Met Systematische Natuurkunde als fundament, heb je zelf alle vrijheid om je les vorm te geven zoals jij wilt. De methode is opgebouwd uit één basisboek per niveau met alle theorie en opgaven voor de verplichte examenstof.

  • De openingspagina introduceert de onderwerpen van het hoofdstuk;

  • Elke paragraaf start met praktijkvragen, die vervolgens in de theorie beantwoord worden;

  • De theorie is helder en compact, met pittige opgaven, volgens een vaste systematische aanpak;

  • Aan het eind van elk hoofdstuk staat een samenvatting en een overzichtelijke tabel van de formules die aan bod zijn gekomen.

  Daarnaast biedt Systematische Natuurkunde keuzekaternen, aanvullend online oefenmateriaal en extra online inspiratie en variatie.

  Differentiatie - methodeverdiepingspagina - Sysnat- VO

  Differentiatie

  De boeken van Systematische Natuurkunde bevatten alle theorie, begrippen en opdrachten die je nodig hebt om de leerdoelen te dekken. Ook vind je duidelijke verwijzingen naar het aanvullend, online materiaal. Met deze digitale onderdelen hebben jij en je leerlingen meer variatie- en differentiatiemogelijkheden. Jij hebt daarbij direct inzicht in de resultaten.

  • Met de digitale startvragen kun je het hoofdstuk anders starten. In de interactieve opdrachten wordt er op een hoog niveau geoefend met het materiaal.

  • De oefenopgaven bestaan uit twee reeksen: reeks A heeft betrekking op de eerste paragrafen van het hoofdstuk. Oefenreeks B heeft betrekking op het gehele hoofdstuk.

  • De zelftoetsen zijn op eindtoetsniveau, waardoor een leerling zeker weet dat hij de stof onder de knie heeft.

  Nieuw in Sysnat - methodeverdiepingspagina - Sysnat- VO

  Relevante updates

  Systematische Natuurkunde is een LRN-line methode en dat betekent dat we steeds relevante updates en toevoegingen blijven bieden, op basis van de behoeften van docenten en leerlingen die ermee werken. Digitale verwerking willen we inzetten waar het het meest geschikt voor is en waar het daadwerkelijk toegevoegde waarde biedt.

  Op basis van gebruikerservaringen en -wensen voeren we verbeteringen en vernieuwingen door.

  • 4 en 5 havo én 4 en 5 vwo zijn helemaal aangepast aan de vernieuwde syllabus, zowel in de boeken als in de digitale leeromgeving eDition.

  • 6 vwo is ook aangepast aan de vernieuwde syllabus en is nu bestelbaar.

  Keuzekaternen - methodeverdiepingspagina - Sysnat- VO

  Keuzekaternen

  De keuzekaternen van Systematische Natuurkunde zijn inhoudelijk afgestemd op het niveau van je leerlingen. Alle keuzekaternen bevatten leerdoelen en zijn uitgerust met actuele lesstof voor het schoolexamen met voorbeelden en opgaven. Systematische Natuurkunde heeft 4 keuzekaternen voor havo en 4 voor vwo.

  Je kunt de keuzekaternen combineren met elke lesmethode.

  Overstapactie- methodeverdiepingspagina - Sysnat- VO

  Overstapactie NewScientist

  Kies je komend schooljaar voor Systematische Natuurkunde? Dan krijg je een jaar lang gratis NewScientist cadeau!

  Wil jij ook werken met een van de beste en meest actuele methodes in de markt én op hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het vak? Stap dan gauw over op Systematische Natuurkunde LRN-line.

  Lees meer over de overstapactie met NewScientist
  Link naar methodepagina - Systematische Natuurkunde - vo

  Systematische Natuurkunde inkijken of meer weten?

  Wil je meer weten over Systematische Natuurkunde? Op de methodepagina blader je door het lesmateriaal heen, lees je meer over het aanbod en de beschikbaarheid en ontdek je hoe je met deze methode werkt in de klas.

  Bestel een beoordelingspakket

  Bepaal zelf hoe je je les vorm geeft met Systematische Natuurkunde als fundament. Ontdekken of Systematische Natuurkunde ook bij jou en je leerlingen past? Vraag een beoordelingspakket aan! Maak kennis met Systematische Natuurkunde en ontdek of de methode bij jou en je leerlingen past.

  Beoordelingspakket aanvragen
  Ons team helpt je graag verder

  Ons team helpt je graag verder

  Team voortgezet onderwijs

  033 - 44 83 600
  Stuur een email