Hulp bij inloggen     winkelwagen

Systematische Natuurkunde Lesmethode natuurkunde voor bovenbouw havo en vwo

Systematische Natuurkunde voor bovenbouw havo en vwo

Systematische Natuurkunde is de vakgerichte natuurkundemethode voor bovenbouw havo en vwo

Systematische Natuurkunde daagt je leerlingen uit om diep in het boeiende vakgebied natuurkunde te duiken, volgens een systematische aanpak die helpt om de juiste denkstappen te maken bij het oplossen van natuurkundige vraagstukken. 
 
Bestel jouw beoordelingspakket

De lesmethode is:

Vakgericht

  • vakinhoud staat centraal en de beproefde systematiek is gebaseerd op jarenlange ervaring 

  • ruimte om eigen lessen samen te stellen, zonder didactische structuur te volgen

  • compact en helder lesmateriaal in een rustige, doelgerichte vormgeving

Op niveau

  • uitdagend lesmateriaal, afgestemd op het niveau van de leerling

  • meer stapsgewijze uitleg voor havo en echt pittige opgaven voor vwo

  • voldoende opgaven en extra opdrachten om te differentiëren op niveau en tempo

Compleet

  • uitgebreide online leeromgeving die inzicht biedt in voortgang en resultaten 

  • lesmateriaal voor de volledige bovenbouw havo en vwo

  • inclusief leer- en werkboeken die leerlingen mogen houden

  • uitstekende examenvoorbereiding

Jij kiest: online, boeken of beide

Online + boeken

Kies je voor online + boeken, dan heb je alle ruimte om zelf te bepalen hoe je les wilt geven: volledig online, met boeken of nog beter: een combinatie van beide (blended). 

In de zeer complete online leeromgeving heb je altijd en overal beschikking over alle lesstof en oefenmateriaal. In deze omgeving krijg je als docent inzicht in de resultaten van je leerlingen en kun je hun voortgang volgen. Daarbij krijgen je leerlingen eigen boeken waarin ze mogen schrijven en die ze mogen houden, dit bevordert het leerproces. Jij en je leerlingen hebben elk jaar het meest actuele lesmateriaal, zowel online als op papier. 

Als docent heb je binnen de licentie toegang tot de lesstof van meerdere leerjaren en niveaus. De online leeromgeving sluit bovendien naadloos aan op MS Teams en jouw ELO. Je verzorgt dus net zo makkelijk voor de klas als op afstand al je lessen. 

Wil je hulp bij het (op afstand) werken met je methode? Je kunt altijd op persoonlijke ondersteuning rekenen van onze methode-experts. Ook kun je gratis (start)trainingen en webinars volgen over de online leeromgeving. 

Lees hier meer over de online leeromgeving

 

eDition

Volledig online

Kies je voor volledig online, dan kies je voor een zeer complete online leeromgeving waarin je altijd en overal beschikt over alle actuele lesstof en oefenmateriaal. In deze omgeving krijg je als docent inzicht in de resultaten van je leerlingen en kun je hun voortgang volgen. 

Als docent heb je binnen deze licentie toegang tot de lesstof van meerdere leerjaren en niveaus. De online leeromgeving sluit bovendien naadloos aan op MS Teams en jouw ELO. Je verzorgt dus net zo makkelijk voor de klas als op afstand al je lessen.

Wil je hulp bij het (op afstand) werken met je methode? Je kunt altijd op persoonlijke ondersteuning rekenen van onze methode-experts. Ook kun je gratis (start)trainingen en webinars volgen over de online leeromgeving. 

Lees hier meer over de online leeromgeving

 

eDition

Pakketmogelijkheden en licentiemodellen

Meer informatie over de mogelijke pakketsamenstellingen en licentiemodellen vind je op de pagina 'prijzen en in gebruik nemen'.

Handige extra's

Inspiratie

Als docent wil je dagelijks afwisselende lessen te geven om je leerlingen te stimuleren. Docentenomgeving Thiemo biedt hiervoor extra inspiratie. Maak gebruik van de tips, lesideeën en opdrachten die hier voor jou beschikbaar zijn. Je vindt er ook het docentenmateriaal van Systematische Natuurkunde. 

Keuzekaternen

Naast de lesmethode zijn er ook keuzekaternen van Systematische Natuurkunde. De keuzekaternen sluiten qua opbouw aan op de methode en er is een katern voor elk keuzeonderwerp, dus 4 voor havo en 4 voor vwo. Met de keuzekaternen Systematische Natuurkunde bereid je je leerlingen optimaal voor op hun schoolexamen.