Home
Voortgezet onderwijs
Natuurkunde

Overstapactie New Scientist

Overstapactie NewScientist

ONTVANG EEN JAARABONNEMENT NEWSCIENTIST

NewScientist is hét wetenschapsplatform vol ideeën die de wereld veranderen. Van brein tot byte, van supernova tot supercomputer, met NewScientist blijf je up-to-date van de belangrijkste ontwikkelingen.

Stap nu over en ontvang een jaarabonnement NewScientist cadeau!

NewScientist is hét wetenschapsplatform vol ideeën die de wereld veranderen. Van brein tot byte, van supernova tot supercomputer, met NewScientist blijf je up-to-date van de belangrijkste ontwikkelingen. In het magazine lees je elke maand het allerbeste uit de internationale wetenschap: nieuws uit onderzoek, spannende achtergrondartikelen, spraakmakende opiniestukken en recensies van de nieuwste populairwetenschappelijke boeken.

Gratis jaarabonnement!

Start in schooljaar 2024/2025 met LRN-line en ontvang:

-> 11x NewScientist magazine -> Onbeperkt toegang tot NewScientist digitaal -> Verrijk je kennis

Het jaarabonnement start vanaf september 2024 en stopt automatisch na 11 nummers.

Kies je komend schooljaar voor één van onze nieuwe LRN-line natuurkunde methodes? Dan krijg je een jaar lang gratis NewScientist.

Wil jij ook werken met een van de beste en meest actuele methodes in de markt én op hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het vak? Stap nu over op Newton, Newton NaSk of Systematische Natuurkunde LRN-line!

Maak je keuze vóór 1 juli

Maak een afspraak met een van onze accountmanagers voor meer informatie over de methodes. Geef vóór 1 juli 2024 de keuze voor jouw natuurkunde LRN-line methode door aan je accountmanager. Dan regelen wij je gratis abonnement.

Contact