Lock Digitale leeromgeving winkelwagen
Newton onderbouw| ThiemeMeulenhoff

Newton NaSk voor bovenbouw vmbo en onderbouw havo en vwo

Digitaal, boeken of mix?

Learnbeat

Newton bestaat biedt alle mogelijkheden om zowel digitaal als op papier te werken. Je kunt volledig digitaal gaan, of de digitale omgeving combineren met het leerwerkboek, LRN-line. 

Het digitale materiaal wordt geleverd in Learnbeat.

  • Het materiaal is volledig gekoppeld aan leerdoelen, leerlingen kunnen op basis daarvan ook extra oefenen.
  • Er is adaptiviteit verwerkt in het systeem, wat zorgt voor een betere differentiatie.
  • Extra differentiatiemogelijkheid in Learnbeat: voor vmbo zijn extra streams toegevoegd, zodat iedere leerling specifiek op zijn eigen niveau kan werken.

Lees meer over Learnbeat.

 

LRN-line

Deze blended methode bestaat uit alle materialen om zowel digitaal als op papier te werken. Je kunt volledig digitaal werken, of de digitale omgeving combineren met het boek. 

Het leerwerkboek van LRN-line

  • Het leer-werkboek bevat de basis van de methode, waarin de didactische leerlijn ontdekken-begrijpen-beheersen zijn opgenomen. 
  • Ze kunnen opdrachten als tekeningen, grafieken en formules uitwerken in het boek doen.
  • In het leerwerkboek hebben leerlingen alle theorie en belangrijkste opdrachten bij elkaar. Dat ze helpt bij het lezen en leren voor hun toetsen. 

Pakketmogelijkheden en licentiemodellen

Meer informatie over de mogelijke pakketsamenstellingen en licentiemodellen vind je op de pagina 'prijzen en aan de slag'.

Handige extra's

Inspiratie

Als docent probeer je dagelijks afwisselende lessen te geven om je leerlingen te stimuleren. Robin – de sidekick voor je les -  biedt docenten extra inspiratie voor de les! Zo hoef je niet altijd alles zelf te zoeken en kan je (deels) gebruikmaken van de tips en ideeën die wij al voor je hebben uitgewerkt.

Meer over Robin.

Doorlopende leerlijn

In het derde leerjaar worden jouw leerlingen voorbereid op de bovenbouw. Newton voor de bovenbouw sluit naadloos aan op Newton NaSk.

Meer over Newton in de bovenbouw.