Hulp bij inloggen     winkelwagen
Newton regenboog | ThiemeMeulenhoff

Newton NaSk Lesmethode NaSk voor vmbo en onderbouw havo en vwo

Nieuw: Newton NaSk

Newton NaSk is de nieuwe NaSk methode voor vmbo en onderbouw havo en vwo

Newton NaSk biedt inspirerend en rijk materiaal om boeiende lessen samen te stellen en je leerlingen mee te nemen in de fascinerende wereld van natuur- en scheikunde, volgens het uitgangspunt: ‘eerst begrijpen, dan berekenen’.

Bestel jouw beoordelingspakket

De lesmethode is:

Contextrijk

  • herkenbare context en concrete voorbeelden die het vak tot leven brengen
  • didactische opbouw die helpt de stof eerst te doorgronden, vóór het rekenen
  • taalgebruik en uitleg afgestemd op (de belevingswereld van) jouw leerlingen

 

Motiverend

  • korte, heldere theorie die uitnodigt om met het lesmateriaal aan de slag te gaan
  • grote diversiteit aan experimenten die de lesstof levendig en leuk maakt
  • voldoende opgaven en extra opdrachten om te differentiëren op niveau en tempo

Compleet

  • uitgebreide online leeromgeving die inzicht biedt in voortgang en resultaten
  • zelf lesstof arrangeren en eigen lesmateriaal toevoegen
  • lesmateriaal voor vmbo leerjaar 1 t/m 4 en havo en vwo leerjaar 1 t/m 3
  • inclusief leer- en werkboeken die leerlingen mogen houden

Beoordeel Newton NaSk

Newton NaSk is ontwikkeld door de makers van succesmethode Newton, waarmee natuurkundedocenten al tientallen jaren naar tevredenheid werken. Alle lesmateriaal is specifiek gemaakt per niveau en sluit dus bijzonder goed aan bij je leerlingen, het curriculum en de leerdoelen. Newton NaSk vormt een doorlopende leerlijn met Newton voor de bovenbouw.

 

Bestel jouw beoordelingspakket
Newton NaSk

Jij kiest: online, boeken of beide

Online + boeken

Kies je voor online + boeken, dan heb je alle ruimte om zelf te bepalen hoe je les wilt geven: volledig online, met boeken of nog beter: een combinatie van beide (blended)

In de zeer complete online leeromgeving heb je altijd en overal beschikking over alle lesstof en oefenmateriaal. In deze omgeving krijg je als docent inzicht in de resultaten van je leerlingen en kun je hun voortgang volgen. Daarbij krijgen je leerlingen eigen boeken waarin ze mogen schrijven en die ze mogen houden, dit bevordert het leerproces. Jij en je leerlingen hebben elk jaar het meest actuele lesmateriaal, zowel online als op papier. 

Als docent heb je binnen de licentie toegang tot de lesstof van meerdere leerjaren en niveaus. De online leeromgeving sluit bovendien naadloos aan op MS Teams en jouw ELO. Je verzorgt dus net zo makkelijk voor de klas als op afstand al je lessen. 

Wil je hulp bij het (op afstand) werken met je methode? Je kunt altijd op persoonlijke ondersteuning rekenen van onze methode-experts. Ook kun je gratis (start)trainingen en webinars volgen over de online leeromgeving. 

eDition

Volledig online

Kies je voor volledig online, dan kies je voor een zeer complete online leeromgeving waarin je altijd en overal beschikt over alle actuele lesstof en oefenmateriaal. In deze omgeving krijg je als docent inzicht in de resultaten van je leerlingen en kun je hun voortgang volgen. 

Als docent heb je binnen deze licentie toegang tot de lesstof van meerdere leerjaren en niveaus. De online leeromgeving sluit bovendien naadloos aan op MS Teams en jouw ELO. Je verzorgt dus net zo makkelijk voor de klas als op afstand al je lessen.

Wil je hulp bij het (op afstand) werken met je methode? Je kunt altijd op persoonlijke ondersteuning rekenen van onze methode-experts. Ook kun je gratis (start)trainingen en webinars volgen over de online leeromgeving. 

Lees hier meer over de online leeromgeving

eDition

Pakketmogelijkheden en licentiemodellen

Meer informatie over de mogelijke pakketsamenstellingen en licentiemodellen vind je op de pagina 'prijzen en aan de slag'.

Handige extra's

Inspiratie

Als docent wil je dagelijks afwisselende lessen geven om je leerlingen te stimuleren. Docentenomgeving Thiemo biedt hiervoor extra inspiratie. Maak gebruik van de tips, lesideeën en opdrachten die hier voor jou beschikbaar zijn. Je vindt er ook het docentenmateriaal van Newton NaSk. 

Doorlopende leerlijn

Newton NaSk is voor vmbo beschikbaar voor leerjaar 1 tot en met 4, voor alle niveaus. Zo bied je je leerlingen een complete doorlopende leerlijn. Voor havo en vwo creëer je een doorlopende leerlijn als je vanaf leerjaar 4 met Newton voor de bovenbouw werkt. Deze methode sluit naadloos aan op Newton NaSk.