Ontdek tijdens een persoonlijk gesprek alle voordelen van muziekmethode Intro

Maak een afspraak met auteur Joost

HEADING_1

Overweeg je een (nieuwe) muziekmethode voor je school of heb je vragen over hoe je het beste uit Intro haalt? Dan komen er onvermijdelijk verschillende vragen naar boven. Het kiezen van een geschikte methode is cruciaal voor het muziekonderwijs dat je geeft. Of misschien werk je al met Intro, maar heb je nog wat vragen? Joost Overmars, muziekdocent en auteur van Intro, gaat graag persoonlijk met jou in gesprek.

Alles wat je wil weten over Intro

Tijdens het gesprek zullen al jouw vragen en behoeften centraal staan. Samen met Joost bespreek je de methodiek, best practices en hoe Intro effectief kan worden ingezet. Bovendien neemt Joost ook boeken en ander relevant lesmateriaal mee voor inzicht en een demonstratie.

De volgende thema's kunnen aan bod komen:

  • Uitgangspunten en leerlijnen.

  • Kwaliteit van muziek- en zangmateriaal.

  • Differentiatie en online tools.

  • Formatief handelen en toetsing.

  • Bevordering van leerling motivatie en zelfstandigheid.

  • Specifieke vragen rondom Intro.

  • Ondersteuning voor secties met één docent.

In gesprek met Joost Overmars

Joost Overmars is niet zomaar een muziekdocent; hij is Intro auteur van het eerste uur. Met een rijke achtergrond in muziekonderwijs is Joost diep toegewijd aan het verrijken van muziekonderwijs in scholen. Zijn passie ligt in het helpen van andere docenten om het maximale uit hun lesmethoden te halen.

Wanneer je Joost uitnodigt voor een gesprek, nodig je een schat aan ervaring en expertise uit in jouw school. Ben je benieuwd geworden? Vul onderstaand formulier in om een gesprek aan te vragen.

Vraag direct een gesprek aan

Het gesprek is kosteloos en duurt ongeveer anderhalf uur. Na het invullen van het formulier neemt Joost zo snel mogelijk contact met je op om samen een geschikte datum voor de afspraak te bepalen.