Hulp bij inloggen     winkelwagen
 Intro onderbouw - Lesmethode muziek voor onderbouw vmbo, havo en vwo | ThiemeMeulenhoff

Intro onderbouw Lesmethode muziek voor onderbouw vmbo, havo en vwo

Het begint met muziek, het eindigt bij jezelf

Intro is de muziekmethode waarmee je je leerlingen stimuleert om actief muziek te maken en daarin hun eigen talenten te ontdekken. Het mooie van muziek is: alles kan, alles mag en je bent nooit uitgeleerd. Ga uit van je eigen kracht en vind de ‘Shape of you’.

Intro omarmt de vrijheid die muziek geeft en laat je precies werken zoals je zelf wilt. Dankzij persoonlijke leerroutes sluit de methode aan bij elk niveau. De methode zit bomvol studio-opnames, oefenvideo’s, speelstukken, pianobegeleidingen en leadsheets, zodat je meteen aan de slag kunt. ‘Let’s get down to business’

Bestel een beoordelingspakket

Bekijk een inkijkexemplaar
Intro onderbouw | ThiemeMeulenhoff

Bekijk lesmaterialen Intro onderbouw

Beoordeel Intro onderbouw

Intro onderbouw is een lesmethode voor het vak muziek. Intro onderbouw vormt een doorlopende leerlijn met Intro voor de bovenbouw. Dit maakt het herkenbaar voor leerlingen, en zorgt voor gebruiksgemak voor jou als docent. Daarnaast is er ook Intro Light voor de onderbouw, waarmee je alle vrijheid hebt in het samenstellen van jouw lessen.

Bestel een beoordelingspakket
Intro Seven Nation Army | Thiememeulenhoff

Maak kennis met de auteurs van Intro

Samen zingen en spelen, met de leerlingen aan het roer, dat is wat modern muziekonderwijs moet brengen.
Gerwin van der Werf is docent Muziek en CKV op het Rijnlands Lyceum Oegstgeest. Daarnaast is hij schrijver. Hij schreef romans, verhalen, columns en is literair recensent. In dagblad Trouw schrijft hij regelmatig over zijn school en zijn lessen.
Gerwin van der Werff | Thiememeulenhoff