Hulp bij inloggen     winkelwagen

Wat zijn de voordelen voor docenten?

 • Inspiratie
  Er is veel inspiratie voor de les, omdat je met veel nieuwe liedjes en speelstukken jouw les nog aantrekkelijker maakt voor de leerlingen. De aantrekkelijke en aansprekende vormgeving sluit goed aan bij de belevingswereld van leerlingen. De digitale mogelijkheden geven hiernaast een nieuwe impuls aan docenten, wat betreft het gebruik van het digibord en vernieuwde digibord-didactiek. Ook de nieuwe insteek van deel 3 hv geeft veel inspiratie. Deze insteek is opgebouwd rondom songwriting.
 • Vernieuwing
  Nieuw aan Intro onderbouw 3e editie is het werken met één leerwerkboek. Dit boek start altijd met ‘Zo zit Intro in elkaar’. De digitale mogelijkheden van de methode zijn zowel ondersteunend als realistisch voor leerling en docent. Als docent bepaal je zelf hoe digitaal je werkt. De digitale omgeving biedt prima docentenondersteuning via de uitgebreide docentenmappen met audio-cd’s, notenbeelden en meer. Ook de toetsen zijn inclusief audio, printversie, aanpasbare Word-versie én pdf. Met de digitale mogelijkheden kunnen leerlingen ook online zelfstandig hun opdrachten maken.

 • Actief musiceren
  Leerlingen kunnen de lesstof al thuis voorbereiden in de digitale leeromgeving. Hierdoor is er voor jou meer tijd om actief muziek te maken tijdens de les. Via de digitale omgeving kunnen leerlingen zich zelfstandig voorbereiden op een nieuw hoofdstuk. Ook kunnen zij liedjes en speelstukken voorbereiden en speelstukjes downloaden. De luisteropdrachten kunnen worden gemaakt en de leerlingen kunnen zichzelf overhoren en begrippen leren, waardoor zij minder afhankelijk zijn van de docent.


 • Engelstalige editie
  Intro is ook verkrijgbaar in een volledig Engelstalige editie. Deze editie voor de onderbouw van havo en vwo is speciaal ontwikkeld voor tweetalig muziekonderwijs. Je kunt in TTO-klassen van de onderbouw aan de slag met een volwaardige muziekmethode. De Engelse editie bestaat uit twee delen, volume 1 en 2. Beide delen zijn geïntegreerde leerwerkboeken met bijbehorende digitale mogelijkheden. Het Engels is niet vereenvoudigd en bevindt zich op een stevig havo/vwo-niveau. Achterin de leerwerkboeken bevinden zich Nederlands-Engels en Engels-Nederlands woordenlijsten. Bij bepaalde termen wordt er een onderscheid gemaakt tussen Amerikaans-Engels en Brits-Engels. Voor de docenten zijn enkele toetsen in het Engels vertaald.

Bestel een beoordelingsexemplaar