Hulp bij inloggen     winkelwagen

Digitale mogelijkheden van Intro

Intro onderbouw 3e editie biedt veel digitale mogelijkheden, waardoor het lesgeven nog makkelijker wordt.

 • Eén leerwerkboek
  Eén geïntegreerd leerwerkboek, inclusief digitale mogelijkheden en componeersoftware. Theorie en praktijk gaan bij Intro onderbouw 3e editie gelijk op. Via Schooltas zijn de leerwerkboeken van Intro ook volledig digitaal beschikbaar in de app. Compleet met audio en pdf’s met de arrangementen.
 • Zelfstandig werken
  Leerlingen kunnen met Intro onderbouw 3e editie volledig zelfstandig werken. De online opdrachten komen overeen met de opdrachten in het boek. Je kan dus kiezen of je jouw leerlingen via het boek of online, thuis of buiten de lesuren, laat werken. Je gebruikt de beperkte klassikale tijd effectiever. Daarnaast kan je Intro ook inzetten via het digibord. Alle extra’s van de lesmethode komen daarmee goed tot hun recht en hierdoor worden jouw lessen nog aantrekkelijker.

 • Componeersoftware
  Het leerwerkboek van Intro heeft achterin één dvd. Daarop staat de Cubase LE4 componeersoftware en de aanvullende zaken die bij Intro inzetbaar zijn. Denk hierbij aan installatiehandleidingen en instructiefilmpjes bij de Intro-Cubase-opdrachten.

 • Toegang tot de digitale mogelijkheden
  Leerlingen kunnen inloggen op de website van Intro (www.intro-online.nl). Docenten hebben via de code, te vinden in de docentenmap, vier jaar lang toegang tot alle lesstof op de website van Intro.

Bestel een beoordelingspakket