Hulp bij inloggen     winkelwagen
 Intro bovenbouw - Lesmethode muziek voor bovenbouw havo en vwo | ThiemeMeulenhoff

Intro bovenbouw Lesmethode muziek voor bovenbouw havo en vwo

Laat talent groeien

Met de kracht van muziek, door samen muziek te maken en te ervaren, help jij je leerlingen hun eigen geluid te ontdekken en hun talenten te laten groeien. Precies dát is waarin Intro jou ondersteunt. Vind de ‘Shape of you’.

Intro is gecomponeerd om jou te helpen je leerlingen optimaal te begeleiden in hun muzikale ontwikkeling. Met behulp van deze doordachte, kwalitatief hoogstaande methode bouw je aan de muzikale en cognitieve vaardigheden van jouw leerlingen. ‘Watch me grow!’

Het begint met muziek, het eindigt bij jezelf

Bestel het beoordelingspakket

Bekijk een inkijkexemplaar
Instrumenten | ThiemeMeulenhoff

Bekijk lesmaterialen Intro bovenbouw

Beoordeel Intro bovenbouw

Intro bovenbouw is een lesmethode voor het vak muziek. Intro bovenbouw vormt een doorlopende leerlijn met Intro voor de onderbouw. Dit maakt het herkenbaar voor leerlingen, en zorgt voor gebruiksgemak voor jou als docent. Daarnaast is er ook Intro Light voor de onderbouw, waarmee je alle vrijheid hebt in het samenstellen van jouw lessen.

Bestel een beoordelingspakket
Muziek componeren | ThiemeMeulenhoff

Studio opnames

Intro maakt van alle zing- en speelstukken studio opnames met professionele musici, zodat leerlingen mee kunnen oefenen en zingen met de oefenvideo’s en de Mixer. Neem een kijkje in de keuken van dit maakproces live in de studio en ervaar hoe deze profs omgaan met muziek maken en tips voor leerlingen geven.

Muziekonderwijs op afstand voor bovenbouw

Lees meer

Tips, oefeningen en documenten om je leerlingen van de bovenbouw muziekonderwijs op afstand te kunnen bieden. Zij kunnen hier zelfstandig mee aan de slag.

Lees verder!
muziekonderwijs op afstand afstandsonderwijs muziek intro thiememeulenhoff eindexamen